Prislappen för influencerns lyxboende avslöjat – så mycket kostar det

Så mycket kostade Lovisa Wallins semesterhus i Spanien
Så mycket kostade Lovisa Wallins semesterhus i Spanien - Foto: Stella Pictures, Instagram/@lojsanwallin
Dela på Pinterest
Under våren spenderade Lovisa Wallin och hennes familj 5 veckor i Marbella. Nu avslöjas saftiga prislappen för huset de hyrde.

Influencern Lovisa Wallin slog igenom stort på Instagram och är idag en av Sveriges största profiler på sociala medier. Hennes glamourösa men relaterbara familjeliv har givit henne en stor följarskara på Instagram där hon delar med sig av livet som trebarnsmamma, men även inslag av lyxiga resor och fina kläder. 

Lovisa jobbar heltid med sina sociala medier och är aktiv på flera olika plattformar: Instagram, Youtube och Tiktok. Hon driver även två podcasts, ”Måndagsvibe” tillsammans med Hanna Friberg och ”Lojsan och Buster” ihop med sambon Buster Reuterswärd 

Paret bor i ett hus strax utanför Stockholm med sina tre barn ToddTintin och Ted

Lovisa Wallins nya satsning – säljer sexleksaker 

Nyligen kom Lovisa med det glädjande beskedet att hon givit sig in i en helt ny bransch. Tillsammans med influencerkollegan och entreprenören Margaux Dietz har de gått ihop och startat ett nytt företag riktat till kvinnor och den kvinnliga njutningen, Niut Club. 

Ett njutningsföretag som bland annat säljer sexleksaker inriktat till kvinnor. Enligt företagets hemsida vill de få kvinnor att upptäcka sin egen njutning och bryta tabun kring den kvinnliga sexualiteten.  

Läs mer: Allt du vill veta om Lovisa Wallin och Margaux Diez nya företag Niut Club

Lovisas glädjetårar efter presenten  

För ungefär ett år sedan, i juni 2023, fyllde Lovisa Wallin 30 år och firade den stora dagen i Frankrike med nära och kära. Och av sin sambo Buster fick hon en riktigt fin present som framkallade glädjetårar. 

– Folk må säga hur ytligt och äckligt det är att bli så rörd, men för mig är det här en väska jag velat ha så länge och som jag aldrig har tänkt att jag kommer få eller ens köpa, sa Lovisa i ”Måndagsvibe” och tillägger:

– Jag känner mig så lyxig, och jag älskar det. 

Presenten innehöll en exklusiv väska från lyxvaruhuset Hermès, i modellen Birkin. En ny Birkin-väska är nästintill omöjlig att få tag på. Men på lyxsajten Vestiaire kan man köpa liknande väskor för uppemot 300 tusen kronor – och då är de begagnade. 

Sanslösa prislappen för semesterhuset 

Att Lovisa och familjen lever i lyx och flärd råder det alltså ingen tvekan om. Under april och maj har de spenderat några veckor i Marbella i Spanien, Lovisa har kunnat jobba på distans och barnen har gått i en så kallad korttidsförskola. På bilderna som publicerats från Spanien har det sett ut som familjen haft det toppen och huset de hyrt är riktigt fint. 

När familjen kommit tillbaka till svensk mark passade Lovisa på att länka till huset på Airbnb, efter att hon fått flera frågor från följare om bostaden. 

”Spenderade flera veckor på Airbnb för att hitta ett hus som var prisvärt och min stil, så varsågoda. Vi älskade huset och området så mycket”, skrev hon på Instagram story. 

Men smakar det så kostar det, huset kostar nämligen en hel del att hyra. För sju nätter i juni hade det kostat 12 773 kronor per natt att bo i det lyxiga huset. Vilket innebär att det kostar 89 411 kronor för en vecka. 

Lovisa och familjen var i Marbella fem veckor, och ska enligt dygnskostaden för juni ha betalat 447 055 kronor att hyra huset. 

Om huset var något billigare i april och maj, är däremot oklart. Men man kan bara anta att huset kostade ett par hundratusen för hela vistelsen.