Danny Saucedos beslut med sonen – det vägrar han göra: ”Vi kommer...”

Därför visar Danny Saucedo inte upp sonen
Därför visar Danny Saucedo inte upp sonen - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo blev pappa för första gången i december 2023. Nu berättar han om beslutet att inte visa upp sonen.

Artisten Danny Saucedo, 38, och modellen Anna Eriksson, 28, har varit ett par sedan 2019. Och i december 2023 kom det glädjande beskedet att de blivit föräldrar till en son! Pojken fick namnet Nahuel och är idag ungefär sex månader gammal. 

Det ovanliga namnvalet var inte helt givet för Danny och Anna. Faktum är att de hade siktet inställt på namnet Joshia under graviditeten, men när sonen sedan föddes kändes det inte alls rätt. 

– Då hade vi ett namn ganska länge och sen när han kom ut så bara ”men det här är ju ingen Joshia”, sa Danny i P4 Extra Gästen.

Danny Saucedos barnbesked  

Sonens födsel har förändrat Danny och hans syn på livet. I en intervju med Nöjeslivet berättar han om familjelivet och alla nya upplevelser som han får ta del av genom sonen. 

– Det är så jäkla härligt. Varenda vecka är det så: ”Oj, nu gör du det här! Och nu gör du det här och det här!”. Snabb utveckling och just att få se sig själv och se sin partner i sitt barn, det är en tripp som jag inte var beredd på att det skulle kännas på det sättet. En ny typ av kärlek som är djupare än all annan kärlek, som jag också inte var beredd på. Alla som säger: ”Ja, jag fattar tror jag”. Nej, säger Danny. 

Vidare berättar Danny att föräldraskapet tog honom med storm och att han önskar att han kommer få uppleva de här känslorna så länge han lever. Och önskan om att ge Nahuel ett syskon finns också: 

– Det vill jag också. Men jag menar att bara se sina barn växa upp, och studsa vid sin egen barndom och var ens föräldrar var någonstans i livet. Att förstå att nu är jag i den positionen och det är så meta på något sätt. Det är som att du backtrackar, helt plötsligt får man en tidsmaskin och kan resa tillbaka i tiden för att förstå vad dina föräldrar upplevde och kände. 

Danny Saucedo och Anna Eriksson 2022. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola


Därför visar Danny inte upp sonen i sociala medier  

Trots den stora kärleken och stolthet Danny upplever med sonen så är han ändå sparsam med att dela med sig av den delen av sitt liv på sociala medier. Till Nöjeslivet berättar han varför han och Anna tagit beslutet att inte visa upp sonen. Danny menar att beslutet är av respekt för sonen i framtiden. 

– Han får göra det valet själv. Om han växer upp så ska det inte finnas en massa bilder på honom som bebis som cirkulerar. Hans klasskompisar säger: ”kolla vad jag hittade på dig när du var liten!”. Det får bli hans val, sen. Om han vill bli offentlig och stå i något strålkastarljus. Vi kommer hålla honom vanlig, som alla andra. Privat och få göra sina egna beslut i livet, berättar Danny. 

Läs mer: 

Här är 100 perfekta frågor till pekleken

Världens största spindel: Bild, storlek och var den finns

50 kluriga och roliga gåtor och tankelekar för barn