Ärliga orden – därför vill Benjamin Ingrosso inte sova hos Pernilla

Ärliga orden – därför vill Benjamin Ingrosso inte sova hos Pernilla
Familjen Wahlgren-Ingrosso. - Foto: Stella Pictures, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso gillar inte att sova själv, men sover helst inte över hemma hos sin mamma. Läs mer här!

Benjamin Ingrosso, 26, är känd för att inte vilja sova hemma hos sig själv. Han har skrivit en låt om det – "I min lägenhet" – och han har själv pratat mycket om att han sov hemma hos sina nära vänner Melina och Jacob Criborn under många år. 

Men kanske har det blivit lite bättre på sova-hemma-fronten sedan han flyttade in i sin nyrenoverade lägenhet. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Benjamin Ingrosso har ny lägenhet

Flytten skedde för några månader sedan, och när Benjamin bjöd hem de tidigare nämnda vännerna Melina och Jacob var de minst sagt imponerade av den nya lyan: 

– Nej men asså jag dör. Det här gjorde du bra, Benji, sa Melina i en video på Instagram vid inflytten. 

Foto: Instagram/@melina.criborn 

Benjamin Ingrosso bor för tillfället ensam i sin nya lägenhet, men kanske leder artistens nya kärleksrelation till ett samboskap i framtiden. Nu syns han nämligen ihop med den London-baserade influencern från Australien, Ashton Wood

LästipsAshton Wood sägs vara Benjamin Ingrossos nya flickvän 

Om Benjamin Ingrosso får sällskap i sin nya lya återstår att se, men än så länge bor han själv. Men att sova över hos sin mamma, det är något han helst inte gör. 

I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" berättar Pernilla Wahlgren att hon verkligen ansträngt sig för att hennes barn ska vilja sova där. Det har köpts hotellsängar, adderats sköna lakan och det plockas tvätt – allt för att de numera utflugna barnen ska vilja spendera tid hemma hos henne och Christian. 

Men Benjamin, honom har hon svårt att få hem till sig, detta trots att han gång på gång uttryckt att han inte tycker om att sova själv. 

– Det är inte ofta Benjamin sover över. Han älskar ju att sova över hos folk, det är det bästa han vet, säger Pernilla Wahlren i "Wahlgrens värld" och fortsätter:

– Men sällan då hos mamma för det är så långt ut till Lidingö, tycker han. Det tar ju hela en kvart från stan. 

Men nu har tidigare nämnda Melina och Jacob flyttat från stan ut till Lidingö, så kanske blir det lite fler besök hemma hos mamma Pernilla för Benjamin framöver!