Pernilla besviken på Bianca Ingrosso – skyller på sina anställda: "Helt sjukt"

Pernilla besviken på Bianca Ingrosso – skyller på sina anställda: "Helt sjukt"
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. - Foto: Skärmdump/Wahlgrens värld, Magnus Liljegren/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren har uteslutits av Bianca Ingrossos, men hon. Men Bianca skyller på sina anställda. Läs mer här!

Bianca Ingrosso driver flera växande bolag och det som kanske utmärker sig mest är skönhetsvarumärket Caia Cosmetics som sedan 2018 blivit väl etablerat inom smink. 

Det populära bolaget omsätter flera hundra miljoner om året och de gångerna de öppnat upp butiker – på NK i Stockholm och Göteborg – har kunderna köat i timmar. 

Caias butik på NK i Stockholm. Foto: Lisa Hallgren/SvD/TT 


Förutom att Bianca driver olika bolag som säljer fysiska produkter, som nämnda Caia Cosmetics, klädvarumärket Ávora Studio och smyckesvarumärket Ani Jewels, är hon också influencer och samarbetar med externa företag. 

Bianca Ingrosso AB hade en omsättning på hela 29 483 000 kronor under 2022, så hon är inte bara framgångsrik och uppskattad som entreprenör utan också som profil i sociala medier. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 


I samband med att något av Biancas företag, eller i samband med att något av de externa företag hon samarbetar med, har lanseringar anordnas ofta olika event där andra influencers bjuds in för att i sin tur ta bilder och marknadsföra lanseringen på sina kanaler. 

På Bianca Ingrossos tidigare event har man kunnat skymta influencers som Alice Stenlöf, Rebecca Wicklin och Lovisa Worge. Men någon Pernilla Wahlgren syns sällan till på Biancas event, något Pernilla inte är helt nöjd med. 


I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" får tittarna möta en lite småsur Pernilla som ringer upp Bianca för att konfrontera henne angående det faktum att hon sällan bjuder henne på sina event: 

– Jag är sur på min dotter Bianca som har event återigen och hon bjuder aldrig mig, säger Pernilla i "Wahlgrens värld". 

När Pernilla ringer upp Bianca för att ställa henne mot väggen ber Bianca snabbt om ursäkt, men menar på att det är ett "annat klientel" på hennes gästlistor. Därefter tar Bianca upp sina anställda och skyller på att det är de som numera bestämmer vilka som får komma och inte: 

– Du är alltid inbjuden av mig. Jag har ju liksom gett ifrån mig arbetsroller som numera vissa har så här chefspositioner på, säger Bianca Ingrosso i "Wahlgrens värld" och fortsätter: 

– De har ju då aktivt tagit bort dig. Helt sjukt. 

Om Pernilla Wahlgren får glida in på Biancas gästlistor framöver återstår att se!