Efter sonens födsel – så har Danny Saucedos relation till Anna förändrats: ”På paus”

Danny Saucedo om relationen till Anna Eriksson efter sonens födsel
Danny Saucedo om relationen till Anna Eriksson efter sonens födsel - Foto: Christine Olsson/TT, Samuel Steén/TT
Dela på Pinterest
I december 2023 välkomnade Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson deras första son till världen. Nu berättar artisten om hur relationen till flickvännen förändrats.

Artisten Danny Saucedo, 38, träffade kärleken i modellen Anna Eriksson, 28, 2019 och har sedan dess varit ett par. Sommaren 2023 meddelade paret att de väntade tillökning och i december samma år välkomnade de en son. Pojken fick namnet Nahuel och är idag ungefär sex månader gammal. 

Det ovanliga namnvalet var inte helt givet för Danny och Anna. Faktum är att de hade siktet inställt på namnet Joshia under graviditeten, men när sonen sedan föddes kändes det inte alls rätt. 

– Då hade vi ett namn ganska länge och sen när han kom ut så bara ”men det här är ju ingen Joshia”, sa Danny i P4 Extra Gästen.

Danny Saucedo om att bli pappa  

Att bli pappa har förändrats Dannys syn på livet fullständigt och i och med sonens födsel har han fått andra prioriteringar. I en intervju med Expressen har Danny berättat om livsomställningen. 

– Det är bisarrt att nu finns jag, fast halvt utanför min kropp och jag är extremt sårbar. Jag är sårbar för att han finns. Jag kan inte bli påkörd nu, det går inte, för det kommer påverka honom, säger Danny till tidningen och fortsätter: 

– När jag kollar in i hans ögon får jag höjdskräck, det är skitcoolt. Alla som är föräldrar vet säkert om det här, men för de som inte vet, det är jävligt mäktigt att bli farsa. Och skitjobbigt också. 

Så har Danny och Annas relation förändrats

Att bli förälder tar upp mycket av ens tid och relationen till ens partner kan lätt hamna i skymundan de första åren med bebis. Till Expressen berättar Danny hur han och Anna vårdar relationen. 

– För att finnas där för Anna på rätt sätt måste jag lägga om min tid, jag kan liksom inte bara säga ”Ah, men jag stannar några timmar till i studion”, utan jag stämplar ut 17.00. Jag kommer hem och lagar mat och ser till att vara där. Jag vill inte missa massa tid med honom. 

Han fortsätter berätta hur paret håller liv i relationen: 

– Just nu är det nog bara att se till varandras behov. Det är så klart att det som var vi får ligga lite på paus, det är han som är fokus, och så får man då och då checka in med varandra.

Danny och Anna på ELLE-galan 2022. Foto. STELLA Pictures/Jari Kantola

Sommaren är runt hörnet och Danny berättar om paret planerar att bara umgås med varandra och njuta av den svenska sommaren. De kommer spendera en stor del av tiden på lantstället i Enköping, påta i trädgården och njuta av sommarens lata dagar. Senare står en pappaledighet för dörren och då har paret storslagna planer på att åka på en lång semester tillsammans. 

 Vi planerar att nästa år ta en lång, lång ledighet, några månader, och bara sticka i väg, hyra hus, och bara vara med varandra. Så det blir en pappaledighet, men även att få med Anna på den, säger han. 

Läs mer: 

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare

Allt om Fröken Snusk: Namnet, åldern, skandalerna och Mello

Äntligen helg! Här är 215 vågade "Jag har aldrig"-frågor