Sebastian De la Vega avslöjar barnplanerna med Peg Parnevik

Sebastian De la Vega avslöjar barnplanerna med Peg Parnevik
Sebastian De la Vega och Peg Parnevik. - Foto: Patrik C Österberg/ STELLA Pictures, Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Peg Parneviks pojkvän Sebastian De la Vega avslöjar sina framtidsplaner, och de rymmer både ny lägenhet, giftermål och barn! Läs mer här!

Peg Parnevik har varit tillsammans med Sebastian De la Vega sedan hösten 2023. Det var på Rockbjörnen 2023 som artisten först avslöjade att hon funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från musikproducenten Jesper Niklasson tidigare samma år. 

När det nya relationen kom på tal på Rockbjörnen berättade Peg att Sebastian kändes som "the one" och att hon äntligen kände sig trygg i en relation. 

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures 

Så stor är åldersskillnaden mellan Peg Parnevik och pojkvännen 

Hon pratade även om parets åldersskillnad, detta gjordes i podcasten "Peg & Penny". Peg avslöjade då att det skiljer tio år mellan dem, så artisten närmar sig 30 och hennes nya pojkvän närmar sig 40. 

Sebastian De la Vega och Peg Parnevik på Grammisgalan 2024. Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures 

Sebastian De la Vega om framtiden med Peg

I ett annat avsnitt av podcasten "Peg & Penny" gästar Sebastian De la Vega. Paret tar då tillfället i akt och pratar om vad de vill ska hända de kommande åren, varpå Sebastian De la Vega berättar att han ser både giftermål och barn framför sig. Men först ska han och Peg Parnevik hitta en gemensam lägenhet: 

– Först här nu är det att vi ska hitta en lägenhet som vi sammanfogar så att den ser ut som oss båda, säger Sebastian i podcasten och fortsätter sedan:

 – Sen tycker jaga att det ska bli roligt... jag tycker det ska bli roligt sen när man får gifta sig och får små bebisar med krulligt hår. Det tycker jag ska bli jävligt roligt. 

Peg Parnevik utbrister då i ett "yey", så hon verkar minst sagt vara med på banan, spännande! 

Lästips: 

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso 

Zoe-Fay Brown: Jobb, barn och så träffade hon Oliver Ingrosso