Bingo Rimérs kommentar på Bianca Ingrossos underklädesbilder får följarna att reagera: "Obehagligt"

Bingo Rimérs kommentar på Bianca Ingrossos underklädesbilder får följarna att reagera: "Obehagligt"
Bingo Rimér och Bianca Ingrosso. - Foto: Larsa Norman/Stella Pictures, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bingo Rimér ger sig in i Bianca Ingrossos kommentarsfält och får flera följare att reagera. Läs mer här!

Det stormar en hel del kring Bianca Ingrosso just nu. Nyligen uppdagades det att sminkvarumärket Caia Cosmetics, som Bianca Ingrosso driver, polisanmälts av Kemikaleinspektionen

Giftigt ämne i Caias sminkpenna 

Det ska nämligen ha hittats ett cancerframkallande, olagligt ämne, ett PFAS-ämne, i en av Caias produkter. Det handlar om en av företagets sminkpennor, rapporterar Dagens Industri. Sminkpennan heter “Caia Duo Eye Pencil”, men togs bort från Caias sortiment i april har bolaget meddelat.

Bianca Ingrosso. Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures 

Anklagas för greenwashing efter samarbetet med Gina Tricot 

Men polisanmälan mot Caia Cosmetics är inte det enda som bidragit till att det stormat kring Ingrosso den senaste tiden. Hon har även uppmärksammats till följd av att Gina Tricot, ett bolag som hon arbetat med i många år, anklagats för greenwashing, något som SVT Nyheter Väst lyfter i en granskning. 

I en kampanj som lanserades 2022 lovade Gina Tricot sina kunder en helt egen skog, "Gina Tricot Forest", detta om kunderna betalade tio kronor extra vid varje köp. Frontade kampanjen gjorde Bianca Ingrosso. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Granskningen som SVT Nyheter Väst gjort visar att kampanjen inte stämmer överens med verkligheten. Skogen, som är belägen i danska Kalundborg, är inte Gina Tricots egen skog utan den ägs av 150 privatpersoner och över 20 företag. Kampanjen kritiseras nu för greenwashing.

SVT uppger att Bianca Ingrosso själv avböjt en intervju, men hennes presskontakt skriver att "Gina Tricot är ansvariga för kampanjen och de budskap som framförts i den". Enligt presskontakten litade Ingrosso på vad som sagts i överenskommelsen.

Skogen. Foto: Skärmdump från video på SVT. 

I Bianca Ingrossos kommentarsfält på Instagram pratas det både om giftet i sminkprodukten hos Caia och om kampanjen hos Gina Tricot. "Hur kan du ta miljoner i lön för att göra reklam för greenwashing? Förstår inte" och "Giftigt smink på Caia?", lyder några av kommentarerna som syns under en av Biancas senaste inlägg som innehåller ett bildspel med bilder på henne själv i underkläder. 

 


Men det är inte bara smink och reklamkampanjer som det skapats reaktioner kring i kommentarsfältet under bildspelet. Det har även skapats en hel del åsikter kring en kommentar från Bingo Rimér

Bingo Rimér. Foto: Jessica Gow/TT 

Bilderna på Bianca Ingrosso i underkläder får Bingo Rimér att reagera

I bildtexten till bildspelet skriver Bianca "Forgot to post these", och i sin kommentar formulerar Bingo en fråga på engelska: 

"But why did you forget this very good pictures? A lot of people, including me. Loves good pictures like this. maybe something for your assistant to keep a look on them and make sure they are online. Thanks in advance", skriver han. 

Följarnas förvirring efter Bingo Rimérs kommentar 

Det faktum att Bingo skriver till Bianca på engelska har förvirrat många. Många frågar sig också varför han kommenterar under bilder som visar 29-åringen i underkläder: 

"Du e singel va?" och "Obehagligt. Hade min kille kommenterat halvnakna tjejer på nätet hade jag inte uppskattat detta", lyder några av kommentarerna som inkommit efter Bingo Rimérs kommentar på Bianca Ingrossos bildspel. 

Lästips: 

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso

Allt om Christian Bauer: Barn, jobb och Pernilla Wahlgren

12 snapsvisor till midsommar att skriva ut till ert sånghäfte 

Så lever Zlatans föräldrar i dag

När är det fullmåne 2024? Alla datum!

20 rygg mot rygg frågor – perfekta för bröllopet