Peg Parneviks avslöjande om relationen med Sebastian: ”Går i terapi”

Peg Parnevik om relationen med Sebastian
Peg Parnevik om relationen med Sebastian - Foto: Pontus Lundahl/TT, Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Sebastian De la Vega har varit ett par sedan 2023. Nu berättar Peg att de har börjat gå i terapi.

Det går riktigt bra för Peg Parnevik, 28. Hennes karriär som artist blomstrar och hon är högaktuell med en ny låt och att åka runt i landet för att framföra sin musik. I höst kommer vi även se Peg i tv-rutan, hon är nämligen en av de nya jurymedlemmarna i höstens säsong av ”Idol”. 

Även kärlekslivet tuffar på som tåget. Hon är sedan 2023 tillsammans med pojkvännen Sebastian De la Vega, 38. Vid tiden berättade hon att hon ville ta det långsamt med relationen, just för att hon kände att killen hon träffat var "the one". 

– Jag tror att det har tagit mig en stund att landa i det. Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa hon till Aftonbladet då. 

Det jobbar Sebastian De la Vega med

Peg har tidigare berättat att pojkvännen jobbar med mode men nyligen kom det fram att han givit sig in i en annan bransch. När Sebastian gästade Pegs podcast ”Peg & Penny” som hon driver med systern Penny Parnevik, berättade han om den nya karriären. 

– Sedan dess har jag hållit på och dragit igång ett eget varumärke som faktiskt ska tillverka vibratorer, så sexleksaker. 

Han förklarar att ett av målen med företaget är att få sexleksaker att vara något mindre tabubelagt än vad det är idag: 

– Egentligen är det ingen skillnad på om jag käkar Alvedon eller om jag ligger med någon, jag mår bra av båda. säger Sebastian De la Vega i podcasten. 

Peg Parnevik flikar in: 

– Så kan du inte säga. Du menar njutning. 

Sebastian fortsätter förklara: 

– Man kan ha sexleksaker tillsammans med sin partner, man kan ha det själv. Men det ska varken vara ett substitut eller ett måste, utan det ska vara något man väljer för sin egen njutning.

Peg och Sebastian bor ihop

Peg har tidigare sagt att hon vill att Sebastian ska fria till henne och i det senaste avsnittet av podden berättar hon även att paret i princip bor ihop och har blivit sambos. 

– Nu bor jag typ med Sebastian, mer eller mindre, säger Peg i podden och Penny inflikar: 

– Sambos! 

– Ja men typ, men inte på papper. 

Sebastian De la Vega och Peg Parnevik på Grammis 2024. Foto: Pontus Lundahl/TT

Peg om relationen med Sebastian: ”Terapi” 

Vidare berättar Peg en situation som uppstått med Sebastian och berättar då att paret börjat gå i terapi tillsammans. 

– Vi går i terapi, alla borde göra det, säger Peg. 

Hon berättar att de träffat på ett annat par som träffat samma terapeut som dem och att de inte visste om de skulle hälsa eller inte – eftersom det kändes konstigt och för privat att göra det. 

Däremot är Peg och Sebastian inte blyga med att berätta vad de ska göra när de ska till terapeuten. 

– Vi har blivit mer såhär, när folk frågar vad vi ska göra då säger vi att vi ska gå i terapi, säger Peg och fortsätter: 

– För jag tycker inte att det är konstigt. Men folk blir alltid såhär "oj, vad var det som hände där". 

Penny instämmer i storasysterns tankar kring terapi och instämmer i att hon också brukar vara öppen och ärlig när hon och Douglas ska träffa sin terapeut.