Benjamin Ingrossos flörtiga ord till norska programledaren – videon visar: ”Vi har ju...”

Benjamin Ingrossos flörtiga ord till norska programledaren
Benjamin Ingrossos flörtiga ord till norska programledaren - Foto: Pontus Lundahl/TT, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är i fullgång med att ta över Europa med sin musik. Under vårens turné medverkade han på en norsk Tiktok-kanal för att svara på frågor. Och stämningen mellan honom och reportern blev flörtig.

Benjamin Ingrosso, 26, har varit singel sedan uppbrottet från den norska influencern Frøya Winther förra sommaren. Innan dess var han i en långvarig relation med ungdomskärleken Linnea Widmark. Han har i flera intervjuer sagt att han just nu inte har tid för en relation, eftersom han satsar stort på sin internationella karriär. 

Därför slog nyheten om att Benjamin dykt upp på ett branschevent, tillsammans med en tjej som han introducerade som sin tjej, ner som en bomb. Tjejen som fångat Benjamins hjärta visade sig vara den australienska influencern Ashton Wood

Varken Benjamin eller Ashton har bekräftat relationen men flera tecken tyder på att de de facto är ett par. 

Läs mer: Relationen till Benjamin Ingrosso avslöjad – detaljen i bilderna inifrån lägenheten

Benjamin Ingrossos drömdejt

Många är nyfikna på Benjamins kärleksliv och när han nyligen gästade Youtube-serien "Då är vi igång", som drivs av Anis Don Demina och Behrouz Badreh, berättar han några detaljer om sitt kärleksliv och han får frågan hur en drömdejt ser ut för honom. Och det är ingen dålig dejt han beskriver, den ska gärna pågå i ett dygn och allt från besök på en härlig vinbar, en mysig natt, en dunderfrukost, en och annan mysig dusch och en promenad i parken ska hinnas med. 

– Jag tycker typ att drömdejten ska pågå, alltså att den ska börja sent på kvällen och sen så börjar den på riktigt på morgonen, säger Benjamin i videon och fortsätter: 

– Man ses ute, kanske nio, man drar till någon vinbar typ. Käkar lite, dricker lite vin och sen kanske man drar vidare till något ställe och äter dessert. Drar hem, "modear". 

På morgonen bjuds det såklart på en härlig frukost, från Benjamins favoritställen i Stockholm. 

– Hon vaknar upp till lite sköna bullar, bröd och Gammel Knas-ost och gurka. Vispad yoghurt med lite färska bär och granola. Man sätter sig på balkongen och äter en skön frukost och lär känna varandra där. Sen tar man en skön dusch, kanske tillsammans. Drar ut, på med gympaskorna, tar en liten skön promenad runt parken. 

Väl i parken hoppas Benjamin på att träffa på lite kompisar som man kan presentera sin dejt för. Därefter följer en utelunch innan det till slut är dags för att ta farväl – en riktig drömdejt med andra ord. 

Benjamins flörtiga ord till norska programledaren 

Det är nog många som drömmer om att få till en dejt med Benjamin och under en intervju med norska programledaren och radiohosten Kristine Arntzen från tidigare i april, berättar han hur man vinner hans uppmärksamhet. På Tiktok har Kristine delat med sig av klipp från intervjun och det är uppenbart att det är bra kemi mellan programledaren och Benjamin under samtalet. 

– Vad krävs för att en kvinna ska charma dig?, frågar Kristine. 

– Oj, vackra ögon och bra humor. Någon som drar ”dad-jokes”. 

Programledaren ber om ett förslag på skämt och Benjamin har svårt att komma på ett: 

– Jag har ingen aning. Vad finns det för roliga skämt. Men vi har ju haft lite kul nu!, säger Benjamin lite flörtigt och tittar på Kristine. 

Han tillägger:

– Vet du vad. Självdistans. Man kan skoja med sig själv, sånt tycker jag är kul! 

Om det var ett roligt pappaskämt eller om det var Ashton Woods vackra ögon som fick Benjamin på fall är något vi alla är nyfikna på att höra! 

Lästips: 

Här är 25 grova frågor till pekleken (18+!)

Sommarpratare 2024: Här är datum för alla Sommar i P1-värdar

Kaffesump mot myror – tipsen för att hålla småkryp borta från köket