Peg Parneviks barnbesked med Sebastian – nu berättar hon: ”Det händer”

Peg Parnevik och Sebastian De la Vegas nya barnbesked
Peg Parnevik och Sebastian De la Vegas nya barnbesked - Foto: patrik Österberg / STELLA Pictures, Instagram/@pegparnevik
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian De la Vega har varit ett par i över ett år. Nu berättar Peg om deras barnplaner och när de vill skaffa barn.

 Peg Parnevik, 28, är på toppen av sin karriär, hon är högaktuell med en ny låt och att åka runt i landet för att framföra sin musik på olika festivaler under sommaren. I höst kommer vi även se henne i tv-rutan, som en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol” 2024. 

Peg Parnevik på Summer On i Båstad. Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson


Hennes kärleksliv blomstrar också, sedan 2023 är hon tillsammans med pojkvännen Sebastian De la Vega, 38. Vid tiden berättade hon att hon ville ta det långsamt med relationen, just för att hon kände att killen hon träffat var "the one". 

– Jag tror att det har tagit mig en stund att landa i det. Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa hon till Aftonbladet då. 

Därför tror Peg Parnevik att Sebastian ska fria 

Paret bor inte officiellt tillsammans men i podden har Peg tidigare berättat att de i princip blivit sambos. 

– Nu bor jag typ med Sebastian, mer eller mindre, säger Peg i podden och Penny inflikar: 

– Sambos! 

– Ja men typ, men inte på papper. 

Peg har också vid flera tillfällen berättat om sin önskan att Sebastian ska fria till henne. Över midsommarhelgen 2024 lämnade paret svensk mark och åkte till Sorrento i Italien. Och inför resan var Peg övertygad om att Sebastian skulle fria till henne. Det är iallafall hennes önskan. 

– Nu kan jag säga det här i podden, så får vi se om det händer. Jag vet att det inte kommer hända, men jag hoppas, säger Peg i ”Peg & Penny”. 

– Vadå du tror att han kommer fria? Du hoppas alltid. Men Peg, åk inte och hoppas. Storbråk om det inte sker, säger Penny Parnevik. 

Peg säger att hon alltid känner att ett frieri är nära men att hon alltid har fel. Men denna gång har hon en magkänsla. 

– Det var något vi pratade om, möhippor, frierier och diamanter. Och Philippa (Parnevik reds. amn) gav mig en blick, och då kände jag att hon vet något, säger Peg. 

– Tror du han skulle berätta något för Philippa?, frågar Penny. 

– Ja, det känns som de har ett band. Jag tror att han tänker att Philippa har bäst koll. 


Peg barnbesked med Sebastian: ”Om två år”

Peg och Penny fortsätter diskutera chanserna för att Sebastian ska gå ner på knä under resan till Italien och det är ett samtal som Sebastian ska ha haft med sin vän som stärker hennes teori om att ett frieri är nära. 

– En annan grej som stärker min teori är att han pratade i telefon med hans kompis, framför mig. Så frågade hans kompis om vi ska ha barn snart. Då sa Sebastian ”Peg vill vara gift först”. 

Peg är traditionell och vill vara gift innan hon får barn. Hon vill heller inte vara gravid på bröllopet eller precis nyförlöst, i samtalet med Sebastians vän gav han ett besked om när han och Peg kommer skaffa barn: 

– Kanske om två år, men vi vill gifta oss först. Då kände jag ”om två år, då måste det hända snart”, säger Peg och syftar på ett frieri. 

Lästips: 

Sommarlov med barn – tips på aktiviteter