Sanna Guidetti nära på att göra slut med John: “Egna behov”

Sanna om tuffa tiden med John
Sanna om tuffa tiden med John - Foto: Instagram/@sannaguidetti, STELLA Pictures/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Sanna och John Guidetti har varit ett par sedan de gick i högstadiet. Nu berättar Sanna om tuffa tiden när de var nära att göra slut.

Stjärnparet Sanna Guidetti, 31, och John Guidetti, 32, har varit ett par sedan de var 16 år gamla. Deras kärlekshistoria började när de träffades i skolan och sedan är resten historia. Och paret har minst sagt hunnit med en hel del under deras 16 år tillsammans. 

De har bott i ett tiotal europeiska städer, som Storbritannien, Spanien och Tyskland tillsammans. Men i slutet av maj 2022 kom beskedet att John Guidetti hade skrivit kontrakt med AIK. 2022 flyttade paret hem till Sverige igen och bosatte sig i en lyxvilla i Nacka. Paret har även två barn tillsammans, den förstfödda dottern Nellie och sonen Mason. 

Läs mer: Sanna och John Guidetti visar upp huset i Nacka – så mycket kostade det

Sanna och Johns bröllopslyckan

Efter att ha varit ett par i 11 år blev de äntligen äkta makar, den 16 juni 2019. På datumet för deras femte bröllopsdag, delade Sanna med sig av ett bildspel med höjdpunkter från deras långa relation. 

5 år som gift med denna otroliga människa”, skriver hon. 

Sanna om tuffa tiden med John 

Men att leva tillsammans med en annan människa i så många år kan vara påfrestande på många sätt, och i en relation går man ofta igenom perioder som är lite tuffare än andra. 

När Sanna höll en frågestund på Instagram fick hon frågan om hon och John någonsin varit nära på att gå isär under sina unga vuxna år. Varpå Sanna öppnar upp om en period i parets relation där de hade det så tufft att de nästan gjorde slut. 

”Ja en period året vi bodde i Skottland när vi var typ 21/22 var ett tufft år. Vi pratade mycket om våra egna behov och valde att inte vara utan varandra utan att mötas istället”, svarar Sanna öppenhjärtligt. 

Foto: Instagram/@sannaguidetti

Sanna om måendet: ”Inte så bra”

I samma frågestund kan Sanna även berätta att hon inte mår så bra just nu. Det är en följare som ställer frågan och Sanna svarar: 

”Mycket på det privata planet. Livet har typ kommit ikapp mig? Så inte så bra. Men jag påminner mig själv varje dag om hur priviligerad jag är. Också med människor som finns där, men att det är inte mitt fel och att jag har möjlighet att hjälpa.”

Foto: Instagram/@sannaguidetti


MISSA INTE: 

Hon är Alice Stenlöfs nya tjej – visar upp kärleken

Allt om Therese Strömberg: Pojkvän, jobb och fotbolls-EM 2024