Det tycker Bianca Ingrosso egentligen om Benjamins flamma Ashton Wood: ”Hon är...”

Bianca om Benjamins relation med Ashton
Bianca om Benjamins relation med Ashton - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Claudio Bresciani/TT, Instagram/@ashtonwood
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har träffat kärleken i den australiensiska influencern Ashton Wood. Nu berättar Bianca vad hon tycker om sin lillebrors nya flamma.

Benjamin Ingrosso har i flera intervjuer påpekat att han inte har tid för en kärleksrelation i det skede han är i livet just nu. Under våren har artisten varit på europaturné och i sommar ska han ut i Sverige för att framträda på slutsålda scener. Så beskedet att Benjamin dykt upp på ett branschevent i Stockholm, hand i hand med en kvinna som han han presenterade som sin tjej, slog ner som en bomb. 

Kvinnan visade sig vara den australiensiska influencern Ashton Wood, men varken hon eller Benjamin har bekräftat relationen. Men nu gör hans syster Bianca Ingrosso det. 

Bilderna inifrån lägenheten

Ashton Wood har själv publicerat flera bilder från sin vistelse i Stockholm, och i några av bilderna som hon lagt upp i ett bildspel syns hon vara hemma hos Benjamin Ingrosso

Stödet från Ashton

Under våren har Benjamin släppt flera nya låtar som direkt tagit sig upp till topplistorna i Sverige. Låten ”Look who's laughning now” tog direkt förstaplatsen på Spotifys lista över hitlåtar i Sverige. 

Benjamin delade med sig av glädjen på Instagram och passade på att utrycka sin tacksamhet till sina trogna fans och följare. Kommentarsfältet fylldes snabbt av personer som gratulerade artisten till framgången. 

En person som även hon syns bland kommentarerna är Benjamins ryktade flickvän Ashton Wood. 

"yay!!! so deserving", kommenterar hon. 

Benjamin väljer att svara med ett rött hjärta. 


Bianca Ingrosso om Benjamins relation 

Däremot har varken Ashton eller Benjamin visat upp relationen på sociala medier eller yttrat sig mer ingående om varandra. Men när ”Allsång på Skansen” hade premiär i slutet på juni passade Expressen på att fråga storasyster Bianca Ingrosso om deras relation. 

Enligt tidningen är Bianca tveksam till att kalla Ashton för Benjamins flickvän.

Däremot berättar Bianca att hon själv är bekant med den australiensiska influencern. 

– Jag kände henne innan de träffades, berättar Bianca när Expressen frågar. 

Men om det var hon som matchade ihop dem, minns hon inte. 

– Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg, så kan det ha varit. 

Bianca tillägger att hon tycker mycket om Ashton.

– Hon är världens bästa, så härlig och så skön. Rolig, vacker, magnifik.