Alice Stenlöf chockar följarna med ny utseendeförändring: "Så speciellt"

Alice Stenlöf chockar följarna med ny utseendeförändring: "Så speciellt"
Alice Stenlöf. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Influencern Alice Stenlöf har förändrat sitt utseende och vet själv inte om hon är nöjd eller inte. Läs och se mer här!

Alice Stenlöf, 28, har arbetat som influencer i flera år och driver idag stora populära kanaler på både Instagram och Youtube. På Instagram har hon över 400 tusen följare och på Youtube har hon över 180 tusen prenumeranter. 

Alice Stenlöf. Foto: Pontus Lundahl/TT 


Tillsammans med Amani Smith 

Sedan 2023 är Alice tillsammans med Amani Smith, 23. Till en början var Alice mycket sparsam med att dela med sig om relationen, men så småningom publicerade hon både bilder och pratade om relationen i sin podcast "Vad fan hände?", som hon driver med Klara Elvgren, 34. I podcasten har Alice bland annat berättat om hur hon och Amani träffades, och har då avslöjat att de känt till varandra sedan tidigare men att kärleken mellan dem först slog ut när de träffades på en nattklubb i Göteborg våren 2023. 

– Jag kände mig så attraherad av henne att jag ville bara vara runt henne, och med tanke på att det är den första tjejen jag känner så för... allting var så himla "wow" typ, sa hon i podcasten "Vad fan hände?" i maj 2023. 

 


Driver klädmärket A-DSGN

Sedan ett par år tillbaka driver Alice Stenlöf modevarumärket A-DSGN som hon startade tillsammans med Hubso – ett investeringsbolag som hjälper influencers att bygga bolag. 

Men för några månader sedan bestämde sig Alice för att rebranda A-DSGN och driva det helt på egen hand. I juni introducerade hon klädmärket på nytt och släppte ett gäng nya kläder. På Instagram har hon publicerat flertalet bilder från det nya klädsläppet, och en av modellerna på bilderna tycks ha gjort henne minst sagt inspirerad till att förändra sig. 

Foto: Instagram/@alicestenlof 

Alice Stenlöfs nya frisyr

På Instagram har influencern publicerat flera bilder på sig själv i en helt ny look – en look som följarna ser ut att älska! 

"Wooooow Alice!!!"

"Du är fan out of this world!" 

"Passar dig så bra"

"Jävlar va snygg!!" 


 


Alice Stenlöf själv däremot, hon uttrycker att hon har blandade känslor inför sin nya utseendeförändring. 

"Känner mig jättesezzi och jätteful samtidigt det här är så speciellt", skriver hon på Instagram. 


Foto: @alicestenlof 

Klara Hammarströms utseendeförändring 

Alice Stenlöf är inte den enda offentliga profilen som klippt lugg den senaste tiden. Även artisten Klara Hammarström har gjort det stora klippet, något hon berättat om för Modette. Läs mer om det här!