Efter alla rykten – Bianca Ingrossos nya kärleksavslöjande: ”Snäll kille”

Bianca Ingrossos avslöjande om kärleken
Bianca Ingrossos avslöjande om kärleken - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos kärleksliv är ett ständigt hett ämne på allas läppar. Nu kan hon avslöja sin relationsstatus.

Sedan relationen mellan Bianca Ingrosso, 29, och Phillipe Cohen, 30, tog slut har det florerat flera romansrykten kring Bianca. Hon har själv uttalat att hon är singel, men efter en resa till Ibiza sommaren 2023 började ett rykte florera gällande att hon skulle dejta en hockeyspelare. 

Det var hockeyspelaren är Patrick Cehlin, 32, som var en i det gäng som Bianca umgicks med på partyön. De sågs bland annat ihop på bilder och när Bianca blev tillfrågad av Aftonbladet om sina känslor kring hockeyspelaren svarade hon att "han är otrolig"

Efter ett tag slutade Bianca synas ihop med Patrick och ryktet om en eventuell romans tog slut – men nu syns hon ihop med en annan hockeyspelare, Oliver Kylington, 27. 

Bianca Ingrosso visar upp relationen med hockeyspelaren

Oliver var även han med på Ibizaresan 2023 och det verkar som att han och Bianca fann varandra.  När Oliver fyllde år i maj publicerade hon en öppenhjärtlig och känslosam grattishälsning till vännen. 

"Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute" och "Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!", skrev Bianca på Instagram då. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Några veckor senare sågs de på en middag och då skriver Bianca återigen en fin kärlekshyllning till Oliver. På Instagram story publicerade hon en video på de två och skriver: 

”Älskar honom”

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso

Efter romansryktet – Biancas nya kärleksbesked 

När Expressen träffar Bianca inför premiären av ”Allsång på Skansen” kan Bianca ge ett besked om sin relationsstatus och hon berättar att hon fortfarande är singel. 

– Jag är så singel, så singel herregud, säger hon till tidningen. 

Vidare berättar hon vad det är hon letar efter i en framtida partner. 

– Jag letar efter någon rolig, karismatisk man. Som är snäll. Jag har gått på nitlotter när det kommer till män alltså. Jag vill träffa någon snäll kille som tar hand om mig bra bara. 

Trots att hon vid flera tillfällen sagt att hon trivs som singel, så längtar hon trots allt efter kärleken och någon att dela livet med. 

– Jo men vad fan. Jag vill ha någon att dela livet med. Men jag har bara varit singel i snart tre år, så inte så länge ändå. Men det klart man vill träffa någon.

Missa inte: 

Penny Parnevik: Bröllopet med Douglas Murray, barnen och lyxiga uppväxten

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort