Följarnas chock efter Åsa Ingrossos bild med Bianca – alla ser samma sak

Följarna i chock efter bilden på Åsa och Bianca
Följarna i chock efter bilden på Åsa och Bianca - Foto: STELLA Pictures, MAX
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är på Mallorca med Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso. En bild på Bianca med sin styvmamma väcker starka reaktioner.

Bianca Ingrosso är på en välförtjänt semester. Nyligen packade hon väskorna och åkte till Mallorca för att besöka sin pappa Emilio Ingrosso och hustrun Åsa Ingrossosom bor på den spanska ön permanent. 

Bianca har uppdaterat friskt från resan och trion verkar ha det riktigt bra och spenderar sina dagar med att träna, äta gott och njuta av solen. 

Biancas flytt till Mallorca

Våren 2021 berättade Bianca att hon köpt en lägenhet på Mallorca, ett nybygge som väntades vara klart året därpå. Men på grund av förseningar, byggstrejk och ytterligare förseningar har Bianca fortfarande inte fått nycklar till sin nya semesterbostad – trots att hon borde flyttat in för två år sedan. 

I våras kunde hon komma med ett glädjande besked om inflytten. Under en frågestund på Instagram fick hon frågan om när hon väntas flytta in och då kunde hon äntligen komma med ett inflyttningsdatum: 

”Förhoppningsvis i Augusti”, svarade hon då. 

På Instagram publicerade Bianca ett bildspel med höjdpunkter från resan och i samband med detta ger hon ytterligare ett besked om sin egna lägenhet. 

”Besöker pappa. Kan inte förstå att jag snart har mitt egna andra hem här. Och ja, lägenheten är fortfarande inte klar... Mina renoveringar är inte de snabbaste...” 

När flytten egentligen bär av, är alltså fortfarande högst oklart. Men den som väntar på något gott. 

Reaktioner efter Åsa Ingrossos bild 

Även Emilio och Åsa har publicerat bilder från Biancas vistelse hos dem. Och nu har även Åsas dotter Lina Björling anslutit till Mallorca för lite kvalitetstid med familjen. 

Och det är en bild på Åsa, Bianca och Lina som fångar följarnas intresse. Det är nämligen en detalj som är oundviklig att lägga märke till – följarna tycker nämligen att trion är extremt lika. 

”Så fina! Det sjuka är att båda tjejerna är lik dig Åsa! Jag vet att hon är bonusdotter, men ni är sjukt lika!”, skriver en person och Åsa svarar: 

”Vi pratar alltid om det själva här också. Och väldigt lika även i sättet.”

Flera personer instämmer i påståendet. 

”Ser ut som 3 systrar” 

”Kunde ha varit systrar, tre vackra kvinnor.”

stats