Intima stunden mellan Filip Lamprecht och Linn fångad på bild

Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Linn Hegdal och Filip Lamprecht - Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har varit på Sandhamn med Kristin Kaspsersen. Nu visar Kristin upp intima stunden mellan paret.

Programledaren Kristin Kaspersen, 54, är mamma till två barn: Leon Fahlén, 20, och Filip Lamprecht, 27. Den yngsta sonen har Kristin tillsammans med programledarkollegan Hans Fahlén, 60, och Filip fick hon tillsammans med den före detta friidrottaren Martin Lamprecht, 61.  

Båda barnen har blivit vuxna, men Leon bor fortfarande hemma. Filip Lamprecht däremot har flyttat hemifrån. Han har tidigare berättat att han bodde ihop med sin flickvän Linn Hegdal, 28, under en tid, men att de idag bor på skilda adresser. Anledningen till att de flyttat isär är att de har väldigt olika scheman, något Filip tidigare berättat. 

Filips sommarplaner med Linn 

Filip och Linn träffades när de dansade ihop i ”Let's dance” 2021, de båda var i en relation med andra personer vid tiden. De respektive paren gjorde slut en tid efter ”Let's dance” och sedan fann Linn och Filip varandra. I januari 2024 offentliggjorde de att att de firade ett år som par. 

I en tidigare intervju med Expressen har Filip berättat om parets sommarplaner. Filip har nämligen en förkärlek till den svenska sommaren och planerar att vara i Sverige stora delar av sommarmånaderna. Och sedan ska paret åka på semester med Linns familj

– Det ska bli riktigt skönt. Det ska bli nice att få en riktig sommarsemester, säger Filip.

Han passar även på att berätta om deras relation: 

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra. 

Mysiga bilden på Filip och Linn

Nyligen passade Filip och Linn på att spendera lite tid med Filips mamma ute på Sandhamn. På Instagram lägger Linn upp ett bildspel från helgen som såg ut att ha spenderats i gott sällskap, med god mat och dryck. 

”En väldigt, väldigt bra helg med väldigt, väldigt bra Kaspersens”, skriver hon till Inlägget. 

Och Kristin kommenterar inlägget: 

”Vilken helg! Tack! Älskar er”

Även Kristin har delat med sig av glimtar från familjens härliga helg. Och en av bilderna fångar en intim stund mellan Filip och Linn som ligger och myser med varandra i solskenet. 

Foto: Instagram/@kaspersen

MISSA INTE: 

Röda dagar 2024: Klämdagar och dagar du ska ta ledigt

Lista på mjuka pojknamn – 50 fina namnförslag till pojkar

stats