Kristin Kaspersen om att få barnbarn: "Vill vara nära"

Kristin Kaspersen om att få barnbarn: "Vill vara nära"
Kristin Kaspersen, Linn Hegdal och Filip Lamprecht. - Foto: Stella Pictures, Jari Kantola/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kristin Kaspersen har två söner: Leon Fahlén och Filip Lamprecht. Nu berättar hon om sina tankar inför att få barnbarn. Läs mer här!

Programledaren Kristin Kaspersen, 54, är mamma till två barn: Leon Fahlén, 20, och Filip Lamprecht, 27. 

Leon har Kristin tillsammans med programledarkollegan Hans Fahlén, 60, och Filip har hon med den före detta friidrottaren Martin Lamprecht, 61. 

Hans Fahlén och Kristin Kaspersen. Foto: Maja Suslin/TT 

Båda barnen har vuxit upp, men Leon Fahlén bor fortfarande hemma. Filip Lamprecht däremot, han har flyttat hemifrån. Han har tidigare berättat att han bodde ihop med sin flickvän Linn Hegdal, 28, under en tid, men att de idag bor på skilda adresser. Anledningen till att de flyttat isär är att de har väldigt olika scheman, det har Filip Lamprecht tidigare berättat. 

Linn Hegdal. Foto: Stina Stjernkvist/TT 


Nu bor Filip i en nyrenoverad lägenhet på Södermalm i Stockholm. Även Linn bor på Södermalm, och de är fortfarande tillsammans med lever idag som särbos. 

Hur framtiden ser ut för paret återstår att se, kanske blir de sambor eller så trivs det bra med att leva på skilda adresser. Kristin Kaspersen hoppas i alla fall på barnbarn. 

I ett avsnitt av sin podcast "Nyfiken på", då tv-profilen Marie Mandelmann, 60, gästar, pratar de om barn och barnbarn, varpå Kristin berättar att hon känner att hon måste passa på att "göra något för sig själv. Detta för att hon vill vara klar med det och kunna vara närvarande när det är dags för barnbarn: 

– Då tänker jag att jag behöver göra det nu. För jag vet inte... säg om fem år eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill ju inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära, säger Kristin Kaspersen. 

Mysigt! 

Lästips: 

Filip Kaspersen Lamprecht: Mamma, pappa, flickvän och relationen till Peg Parnevik

Linn Hegdal: Filip Lamprecht, bebislyckan och relationen med ex-pojkvännen Jacob