Phillipe Cohens kärlekslycka med flickvännen Rebecca

Phillipe Cohen och Rebecca gick ut med sin kärlek 2023.
Phillipe Cohen och Rebecca gick ut med sin kärlek 2023. - Foto: Instagram/@rebeccalindbergh, Youtube
Dela på Pinterest
Det var 2023 som Phillipe Cohen visade upp sin nya flickvän Rebecca och sedan dess har de med jämna mellanrum visat upp sin kärlek på Instagram.

Göteborgaren och krögaren Phillipe Cohen, 30, blev känd för svenska folket under sin relation med Bianca Ingrosso, 29. Efter att de gjort slut och sedan hittat tillbaka till varandra nio gånger om, tog relationen slut på riktigt under våren 2022, efter tio år tillsammans. 

– Jag och Phillipe har verkligen en fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är inget negativt överhuvudtaget, vi har bara en så fin genuin respekt till varandra, sa Bianca en tid efter uppbrottet. 

Bianca och Phillipe gjorde slut 2022. Foto: Foto: STELLA Pictures

Biancas hyllning till Phillipe – två år efter uppbrottet 

Det forna paret verkar fortfarande ha en god relation till varandra. Nyligen svara Bianca Ingrosso på en fråga under en frågestund på Youtube, då hon passade på att hylla sitt ex. Frågan lyder: 

”Ärligt, vad tycker du om ditt ex restauranger?”

– Top fucking notch. Alltså ärligt talat, han lärde sig laga mat av mina bröder så det hade varit konstigt om jag inte tyckte om det, säger Bianca och fortsätter: 

– Sen ska jag säga, jag tar tillbaka det jag sa. Phillipes mamma är en av de bästa på att laga mat, som jag någonsin smakat. Så han har lärt sig av sin mor, han har skillsen själv men också har han lärt sig av mina bröder. 

Phillipe Cohens flickvän Rebecca 

Sedan uppbrottet har Phillipe hittat kärleken på nytt och idag är han i en relation med Rebecca Lindbergh Thor och de bor ihop i en lägenhet på Östermalm i Stockholm.  De visade upp sin kärlek för första gången 2023, och sedan dess har följarna fått en inblick i parets vardag men också på härliga semestrar. 

När Phillipe fyllde 30 under våren 2024 överraskade flickvännen honom med en födelsedagsresa till Rom. 

"Hon som styrde upp denna 30-årsvecka (!) och gav mig både en resa till Rom med henne ett par dagar och sen får komma hem och bli överraskad att fira med både familj och vänner i Stockholm. Hon är bäst och älskar henne mest!", skrev Phillipe på sin Instagram i april 2024. 

Under sommaren återvände de till Italien, som verkar vara lite av en favoritdestination för paret, och såg ut att ha en riktigt härlig semester ihop i värmen. 

Rebecca och Phillipes kärlekslycka  

Att Phillipe och Rebecca är upp över öronen förälskade i varandra, har nog inte undgått någon. På sociala medier lägger de ofta upp kärleksfulla bilder med varandra och tar varje chans de får att uttrycka sin kärlek för varandra. 

Och följarna fullkomligt älskar att få ta del av deras mysiga stunder. Under bilderna hittar man kommentarer som: 

”SOULMATES” 

”Perfekta paret” 

”Så fina tillsammans” 

”Så fint par ni är” 

Men också en uppsjö av hjärtan och emojis med hjärtögon. 

MISSA INTE: 

Allt om Marianne Eklöf Törnblom: Opera, make och sonen Edvin

Allt om Liam Pitts: Pappa, mamma, längd, flickvän och MMA

stats