Bianca Ingrossos kärlekslycka – efter åren som singel ”Dejtar”

Bianca Ingrosso har varit singel i två år
Bianca Ingrosso har varit singel i två år - Foto: Youtube, STELLA Pictures/Avalon
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit lyckligt singel i två år. Nu berättar hon om kärlekslyckan.

Efter ungefär tio år som par valde Bianca Ingrosso, 29, och Phillipe Cohen, 30 gå skilda vägar. Deras relation kantades av många bråk och under åren gjorde de slut flertalet gånger – för att sedan hitta tillbaka till varandra. Men 2022 blev uppbrottet definitivt. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen 2016. Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES

Phillipe är sedan en tid tillbaka i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och de bor ihop i en lägenhet på Östermalm och Bianca har enligt egen utsago jobbat på relationen med sig själv sedan uppbrottet. Men längtan att träffa den stora kärleken finns. 

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om, sa Bianca i en Youtube-video under hösten 2024.   

Bianca Ingrossos känga till exet 

Bianca menar att sedan uppbrottet från Phillipe har hon blivit mycket mer extrovert och uppbrottet ledde till flera nya vänskaper: 

– Jag har ju blivit jättemycket mer extrovert sen jag och mitt ex gjorde slut

Hennes koordinator Emelie Feola tillägger: 

– Efter du gjorde slut med ditt ex har du fått sjukt mycket nya relationer. 

– Ja och det var något jag tog med mig när jag gick igenom mitt uppbrott, jag förlorar ingenting jag har snarare fått så mycket nya relationer och historier med dem, fortsätter Bianca. 

Foto: Youtube

Biancas tid som singel 

Biancas år som singel har dock inte varit händelselösa. Hon har beskrivit att hon har sprungit på en och annan man senaste två åren, men tyvärr har de inte levt upp till hennes krav. 

– Jag har varit singel nu i två år. Jag har ju då blivit kär, hjärtekrossad, kär igen, betuttad, absolut inte legat runt, absolut inte varit på mycket dejter. Träffat psykfall. Blivit äcklad ett x antal gånger. Alltså what the fuck, de här två åren, säger Bianca. 

– Men jag har hållit genuint glad genom hela tiden ändå. Alltså förut med mig och Phillipe så kunde jag bli ledsen så jag blev bitter och arg.

Läs mer: Bianca Ingrossos intima framtidsplaner: "Hångla i timmar" 

Kärleksavslöjandet: ”Dejtar” 

I samband med att Bianca berättade om sitt singelliv uttryckte hon också en önskan om att börja dejta mer. Vilket hon nu verkar ha tagit tag i. 

Det är i en frågestund på Instagram som hon berättar hur kärlekslivet ter sig just nu: 

”Träffar du någon kille eller är du fortfarande singel”, lyder frågan som Bianca svarar på: 

”Oj gud ingen aning hur privat jag ska vara eller ej i denna fråga haha. Jag är singel men dejtar och har väldigt väldigt väldigt kul som singel just nu”

Foto: Instagram/@biancaingrosso
stats