Maja Nilsson Lindelöfs avslöjande om flytten med Victor: ”Så nice”

Maja om flytten med Victor
Maja om flytten med Victor - Foto: Christine Olsson/TT, STELLA Pictures/Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf och hennes make Victor lever ett liv i sus och dus i Manchester. Nu berättar hon om flyttplanerna.

Maja Nilsson Lindelöf, 30, är entreprenör och influencer. På Instagram har hon över 250 000 följare som följer hennes liv. 2021 uppfyllde hon en dröm som hon haft under flera år när hon startade hon även modevarumärket Lis Bonne Atelier. 

I elva år har Maja och fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 30, varit ett par. De gifte sig 2018 och året därpå fick de sitt första barn ihop, sonen Ted Louie, 5 och 2021 fick de sitt andra barn, sonen Francis, 2. 

Victor Nilsson Lindelöf har spelat i storklubben Machester United sedan 2017 och familjen har därmed bott i staden sedan dess. 

Pinsamma middagen med Ronaldo

Många är nyfikna på vad som händer i parets liv och de har flera gånger blivit tillfrågade att vara med i diverse program och realityserier, men har varje gång tackat nej. Maja har vid flera tillfällen berättat att Victor är mån om familjens integritet och att det är han som lärt henne att hålla privatlivet privat, därför får man inte ta del av så mycket av deras liv tillsammans och vilka de umgås med. 

När Maja gästar podcasten ”Ursäkta” med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, berättar hon dock om hennes första möte med Cristiano Ronaldo.

Det var under en middag hemma hos en spelare i Manchester United som fyllde år och Maja och Victor åkte dit tillsammans med två vänner.

– Det är det längsta bordet ni någonsin sett. Alltså tänk er att det är 40 personer runt det här bordet. Och vi kommer bland de sista och då måste man gå runt och hälsa på alla, och det är kindpussar och ”hej, hej, hej”. 

På kortsidan av bordet sitter Ronaldo och hans flickvän Georgina Rodríguez, som vid tiden bara hade bott i England i tre veckor. Maja blir för ovanlighetens skull tagen av hans utstrålning, men hon vill vara trevlig mot paret och hälsa dem välkomna. Hon inleder därför en konversation. 

– Då förstår jag ganska snabbt att hon inte är så bekväm med engelska så allt jag säger måste han översätta allt. Bara det här blir lite obekvämt, när han ska översätta första meningen. Så jag måste ju rädda upp det här. Vilket gör att jag aldrig slutar prata. Jag pratar och pratar. Vi pratar i 10 minuter, berättar hon i podden. 

– Det tar aldrig slut den här konversationen. Så tillslut säger jag bara det var trevligt att träffas, hejdå. 

Maja om sorgen att lämna England

Innan Maja och Victor flyttade till Manchester bodde de i Lissabon, faktum är att de bott utomlands större delen av deras relation och ser Manchester mer som sitt hem än Västerås, där de kommer ifrån. Maja har en stor kärlek till deras hemland England.

– Jag älskar faktiskt England, vi har bott där i sju år nu. Så det är verkligen som mitt hem. Jag kan känna såhär ”åh, snart åker vi hem igen”, säger Maja i ”Ursäkta”. 

Hon får frågan om det inte är jobbigt att inte veta hur länge man ska vara på en plats innan man ska flytta igen, och då inte veta vart det bär av. 

– Jo. Men vi har haft turen för att Victor har skrivit på fem år i taget. Vi har vänner som har flyttat varje år och de är utlånade, jag lider med dem. Men vi har verkligen vetat att nu är vi i England. 

Vidare berättar hon att Victors kontrakt håller på att löpa ut, och då vet man inte vad som kommer hända. 

– Jag har börjat en sorgeprocess, för vi vet inte. Man vet aldrig vad som händer, säger Maja. 

Maja berättar att paret ändå har något att säga till om gällande vart familjen ska flytta och de diskuterar tillsammans om vilka städer som passar dem som familj. Genom åren har Victor fått erbjudanden i exempelvis Barcelona. 

Maja Nilsson Lindelöf om flytten 

De har ett stort hus i Västerås som de älskar att spendera tid i när de är på svenska mark – men när Victor pensionerar sig som fotbollsspelare, är de ändå inte säkra på om de vill flytta till Sverige igen. 

– Vi har alltid sagt att vi ska flytta hem, men jag tror inte det. När vi är här älskar jag det, men det är för att det är ”nu är vi här en månad”. 

Vidare avslöjar Maja vart familjen vill bosätta sig, när det är dags för Victor att lägga fotbollsskorna på hyllan. 

– Jag tror vi är lite inne på London. Det hade varit så nice. Men det är också lite konstigt att flytta dit utan anledning. Vi känner bara två personer där. 

stats