Carolina Gynnings intima avslöjande om relationen med Viktor

Carolina Gynnings intima avslöjande om relationen med Viktor
Carolina Gynnings intima avslöjande om relationen med Viktor - Foto: Stella Pictures, TV4
Dela på Pinterest
Carolina Gynning har länge drömt om att bjuda in ytterligare en person i sängkammarn. Nu berättar hon om fantasin med Viktor.

Carolina Gynning har länge varit öppen och ärlig med att hon drömmer om att bjuda in en tredje part i sängkammaren tillsammans med hennes partner Viktor Philipson

En fantasi som dessvärre inte gått i uppfyllelse ännu. Nu berättar Carolina om parets trekants-planer i podden ”Gynning och Berg”. 

Om trekanten med Bianca Ingrosso 

Det var när Carolina och poddpartnern Carina Berg gästade Bianca Ingrossos talkshow som Bianca själv blev en kandidat till aktiviteten, efter en invit från Carina i Carolinas räkning. Och Carolina blev överlycklig i programmet. 

Men efter en tid tog Carolina upp diskussionen igen. Hon menade att hon tänkt överförslaget och trots att hon var sugen, var ändå tvungen att meddela att Bianca troligtvis aldrig kommer bli den tredje parten i hennes fantasi. 

– Det är så sjukt för alltså jag menar vilken drömtjej som kom upp där och sa att hon skulle kunna tänka sig. Det kan man ju aldrig ens i sina fantasier tänka sig att man ska få till det med en sådan heting, har Carolina sagt i ett poddavsnitt.

– Men då är det så här att sen började jag tänka på att jag känner ju hennes mamma. Allting blir lite för "nasty".

Läs mer: Carolina Gynnings ord om intima umgänget med Bianca Ingrosso: "Lite för nasty"

Nya beskedet om trekanten – intima avslöjandet 

Nyligen kom frågan om en trekant på tal igen, under ett avsnitt i podden där Carina och Carolina svarar på lyssnarnas frågor: 

”Är Gynning fortfarande intresserad av en trekant?”, lyder lyssnarens fråga och Carolina svarar: 

– Jag har lagt det där lite på hyllan. Jag känner att just nu har jag så himla bra sex med Nischti. 

Carolina berättar att en stor anledning till att hon inte tänker på en trekant just nu är för att hon har så mycket i livet redan som det är. Hennes tre barn, gården och alla djur är hennes prioritering just nu. 

– Det är som att trekant och gruppsex kommer ganska långt ner när man har så mycket djur, förtydligar Carolina. 

Däremot lever drömmen om att bjuda in flera personer i sängkammarn fortfarande. Carolina menar att hon i framtiden vill förverkliga den fantasin, när hon inte har lika mycket att stå i. 

– Då är det tantra och allt det där, det har inte jag mindfullness till nu. Nu är det snabbisar upp mot ladugårdsdörren. Det är det jag hinner med, säger Carolina. 

stats