Peg Parneviks kärlekshyllning till pojkvännen – storslagna gesten

Peg Parnevik visar upp kärleksgesten till Sebastian
Peg Parnevik visar upp kärleksgesten till Sebastian - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit ett par sedan 2023. Nu visar Peg upp den stora kärleksgesten till pojkvännen.

Peg Parneviks, 28, karriär blomstrar som aldrig förr. Under sommaren har hon varit ute på turné och framfört sin musik på olika festivaler. Och i höst kommer vi se henne i tv-rutan, som en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol” 2024. 

Även hennes kärleksliv blomstrar som aldrig förr, sedan 2023 är hon tillsammans med Sebastian De la Vega, 38. 

–  Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa Peg till Aftonbladet när relationen offentliggjordes. 

Pegs barnbesked med Sebastian

Peg har vid flera tillfällen pratat om sin önskan att Sebastian ska fria till henne. Under midsommarhelgen 2024 var paret på en resa till Italien och inför resan hade Peg fått vibbar av att ett frieri skulle bli av under resan., eftersom många tecken tydde på det. 

– En annan grej som stärker min teori är att han pratade i telefon med hans kompis, framför mig. Så frågade hans kompis om vi ska ha barn snart. Då sa Sebastian ”Peg vill vara gift först”. 

Peg är traditionell och vill vara gift innan hon får barn. Hon vill heller inte vara gravid på bröllopet eller precis nyförlöst, i samtalet med Sebastians vän gav han ett besked om när han och Peg kommer skaffa barn: 

– Kanske om två år, men vi vill gifta oss först. Då kände jag ”om två år, då måste det hända snart”, säger Peg och syftar på ett frieri. 

Kärleksgesten till pojkvännen 

Det blev inget frieri under Italien-resan, men paret verkar upp över öronen förälskade i varandra. Nyligen publicerade Peg en bildkarusell på Instagram med bilder på dem från deras relation. 

”Min trygga plats”, skriver hon. 

En av bilderna föreställer en av Pegs tatueringar. Hon har nämligen tatuerat in sin pojkväns namn på armen, en kärleksgest som kommer bestå livet ut med andra ord. Ni är så fina ihop! 
Foto: Instagram/@pegparnevik
stats