Danny Saucedos kärleksfulla ord till flickvännen Anna

Danny Saucedo och Anna Eriksson har sonen Nahuel tillsammans
Danny Saucedo och Anna Eriksson har sonen Nahuel tillsammans - Foto: Fredrik Sandberg/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Danny Saucedo har varit tillsammans med flickvännen Anna sedan 2019. På Instagram story visar han upp kärleken.

År 2019 träffade artisten Danny Saucedo, 38, kärleken i modellen Anna Eriksson, 29, och har sedan dess varit ett par. Sommaren 2023 meddelade paret att de väntade tillökning och i december samma år välkomnade de sonen Nahuel till världen. 

Det ovanliga namnvalet var inte helt givet för Danny och Anna. Faktum är att de hade siktet inställt på namnet Joshia under graviditeten, men när sonen sedan föddes kändes det inte alls rätt. 

– Då hade vi ett namn ganska länge och sen när han kom ut så bara ”men det här är ju ingen Joshia”, har Danny tidigare berättat i P4 Extra Gästen.

Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Så har relationen till Anna förändrats efter Nahuels ankomst 

I december 2024 fyller sonen ett år och under första året som förälder har Danny fått en del insikter. 

– Det är bisarrt att nu finns jag, fast halvt utanför min kropp och jag är extremt sårbar. Jag är sårbar för att han finns. Jag kan inte bli påkörd nu, det går inte, för det kommer påverka honom, berättade Danny till Expressen

Men även relationen till Anna har förändrats. Att bli förälder tar upp mycket av ens tid och relationen till ens partner kan lätt hamna i skymundan de första åren med bebis. 

– För att finnas där för Anna på rätt sätt måste jag lägga om min tid, jag kan liksom inte bara säga ”Ah, men jag stannar några timmar till i studion”, utan jag stämplar ut 17.00. Jag kommer hem och lagar mat och ser till att vara där. Jag vill inte missa massa tid med honom. 

Han fortsätter berätta hur paret håller liv i relationen: 

– Just nu är det nog bara att se till varandras behov. Det är så klart att det som var vi får ligga lite på paus, det är han som är fokus, och så får man då och då checka in med varandra.

Splittas från familjen

Under hösten 2024 beger sig Danny ut på Sverigeturné som kommer innebära en hel del tid hemifrån, 

– Till skillnad från många andra farsor har jag kunnat vara supernärvarande i nio månader nu, så det kommer vara en ganska stor skillnad från det till att vara borta tre-fyra dagar i veckan, sa han till Aftonbladet strax innan turnén drog igång, men förtydligade att de kommer facetimea en del under tiden. 

Kärlekshyllningen till Anna 

När Anna nyligen fyllde år, den 14 oktober, var Danny inte sen med att visa sin kärlek till flickvännen. På Instagram story publicerar artisten en bild på flickvännen med texten: 

”Grattis min älskling 29 år” 

Så fint! 

Foto: Instagram/@dannysaucedo
stats