Peg Parneviks bröllopslycka med Sebastian De La Vega

Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit ett par i 1,5 år.
Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit ett par i 1,5 år. - Foto: Instagram/@pegparnevik, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Sebastian De La Vega har varit ett par i dryga 1,5 år. Nu visar systern Penny upp bröllopslyckan.

I början på hösten 2023 avslöjade Peg Parnevik, 28, att hon funnit kärleken igen, i Sebastian De La Vega, 38. 

–  Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubbla, sa Peg till Aftonbladet när relationen offentliggjordes. 

Och det tog ett tag innan Peg visade upp sin pojkvän, men nu dyker han titt som tätt upp i hennes flöde på Instagram och relationen är ett hett samtalsämne i podden ”Peg och Penny” som Peg driver med systern Penny Parnevik. 

Peg om frieriet 

Peg har vid flera tillfällen pratat om sin önskan att Sebastian ska fria till henne. Under midsommarhelgen 2024 var paret på en resa till Italien och inför resan hade Peg fått vibbar av att ett frieri skulle bli av under resan, eftersom många tecken indikerade på det. 

– Det var något vi pratade om, möhippor, frierier och diamanter. Och Philippa (Parnevik reds. anm) gav mig en blick, och då kände jag att hon vet något, säger Peg. 

– Tror du han skulle berätta något för Philippa?, frågar Penny. 

– Ja, det känns som de har ett band. Jag tror att han tänker att Philippa har bäst koll. 

Ytterligare en incident som stärkte hennes teori var att Sebastian hade sagt till sin kompis att paret vill skaffa barn om ungefär två år, men att Peg vill vara gift innan dess. 

–  Då kände jag ”om två år, då måste det hända snart”, säger Peg och syftar på ett frieri. 

Visar upp bröllopslyckan

Det blev dessvärre inget frieri under resan till Italien, men det råder bröllopslycka i familjen Parnevik. Nyligen utökades nämligen familjen Parnevik ytterligare när Peg och Pennys kusin Linus Parnevik gifte sig med sin kärlek Victoria. På Instagram delar familjen med sig av bilder från den lyckliga bröllopsdagen. 

”Tack för en otrolig bröllop världens finaste”, skriver Penny till en bildkarusell på Instagram.

Och Peg har givetvis pojkvännen Sebastian vid sin sida under bröllopet och på bilderna Penny delar med sig av ser paret ut att verkligen njuta av varandras sällskap och dela den lyckliga dagen tillsammans med varandra och hela familjen Parnevik. 
Foto: Instagram/@pennyyparnevik
Foto: Instagram/@pennyyparnevik

Pegs kärlekshyllning till pojkvännen 

Kärleken verkar spira mellan Peg och Sebastian och nyligen publicerade artisten en bildkarusell på Instagram med bilder på pojkvännen och höjdpunkter från deras relation. 

”Min trygga plats”, skriver hon. 

En av bilderna föreställer en av Pegs tatueringar. Hon har nämligen tatuerat in sin pojkväns namn på armen, en kärleksgest som kommer bestå livet ut med andra ord. 

Läs mer: Därför misstänker följarna att Peg Parnevik och pojkvännen har gift sig 

stats