Ashton Woods hyllning till Benjamin Ingrosso – efter romansryktet

Ashton Woods hyllning till Benjamin Ingrosso
Ashton Woods hyllning till Benjamin Ingrosso - Foto: Instagram/@ashtonwood, Björn Larsson Rosvall/TT
Dela på Pinterest
Under våren har det spekulerats i att Benjamin Ingrosso funnit kärleken i australienska influencern Ashton Wood. Nu hyllar hon honom stort.

Benjamin Ingrosso har i flera intervjuer påpekat att han inte har tid för en kärleksrelation i det skede han är i livet och i sin karriär just nu. Under våren har artisten varit på europaturné och i sommar har han intagit stora scener i Sverige för att framträda på inför fullsatta arenor. 

Benjamin Ingrosso på Stadion i Stockholm. Foto: Mickan Mörk/TT

När beskedet att Benjamin dykt upp på ett branschevent i Stockholm under början på sommaren, hand i hand med en kvinna som han han presenterade som sin tjej, slog ner som en bomb. Kvinnan visade sig vara den australiensiska influencern Ashton Wood.

I samma veva publicerade Ashton bilder på Instagram från hennes besök i Stockholm, där två av bilderna är tagna inifrån Benjamins lägenhet i Vasastan. 

Läs mer: Relationen till Benjamin Ingrosso avslöjad – detaljen i bilderna inifrån lägenheten

Benjamin dementerar romansen 

Men det tog ett tag innan Benjamin kommenterade romansryktet. När han gästade radioprogrammet ”Rix morronzoo” fick han frågor om relationen med Ashton Wood, varpå han svarade: 

– Njae, hehe, sa han skrattandes och tillade sedan:

– Ja, nej inget officiellt. 

Programledaren Laila Bagge säger då att Benjamin och Ashton setts gå hand i hand på stan och menar att man vanligtvis inte gör det med någon man inte har en relation med, vilket Benjamin inte håller med om: 

– Nej, men snälla, hur många gånger har man inte gått hand i hand med någon? Alltså jag har ju tjejkompisar som jag går hand i hand med. Alla vi är vänner. 

Läs mer: Benjamin Ingrossos första ord om relationen med Ashton Wood

Ashton Woods hyllning till Benjamin inför alla 

Avslutningen för Benjamins sommarturé ”Better Days Tour” skedde först i Stockholm för att dagen efter avslutas på riktigt på festivalen ”Way out west” i Göteborg. 

Under den förstnämnda fylldes arenan till max med 34 000 fans och familj och vänner. Pernilla Wahlgren, Christina Schollin och Benjamins tre syskon var såklart på plats för att se honom rocka hela Stockholm Stadion. 

Men på plats var också en annan, speciell person. Enligt Svensk damtidning fanns Ashton Wood på plats under Benjamins hyllade spelning. Hon ska då ha lagt upp hyllningar till artisten i samband med konserten i sociala medier.

”Galen”, skrev hon till en video.

På en annan video lade hon till ett rött hjärta.

MISSA INTE: 

Allt om Linn Hegdal: Pojkvän, familj, barn och Let’s dance

Allt om Caroline Ringskog Ferrada-Noli: Skilsmässa och barn

stats