Influencern avslöjar – okända kopplingen till Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos okända koppling till influencern
Bianca Ingrossos okända koppling till influencern - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är uppväxt i en av Sveriges mest kända familjer och har ett enormt kontaktnät. Nu avslöjas en okänd koppling.

Bianca Ingrosso, 29, lever ett liv i sus och dus och har varit i rampljuset sedan barnsben. Förutom att hon är dotter till en av Sveriges kanske mest kända kvinnor, Pernilla Wahlgren, 56, är hon själv idag landets populäraste influencers med 1,4 miljoner följare på Instagram.

Hon driver flera framgångsrika företag, däribland framgångsrika Caia Cosmetics, som omsätter miljoner varje år och lanserar produkt efter produkt som blir till stora succéer. 

Framgångsrik på sociala medier

Bianca började som bloggare men hennes stora genombrott kom efter att ”Wahlgrens värld” började sändas 2016. Sedan dess har hon växt sig stor på flera sociala plattformar där hon har flera miljoner följare. 

På Biancas sociala medier, hennes Instagram och Tiktok, dyker det allt som oftast upp bilder som läggs upp i samarbete med de företag hon jobbar med, inte minst tidigare nämnda Caia Cosmetics. Men ibland dyker det också upp en och annan bild som är tagen från en vän- eller familjeträff, och nyligen visade Bianca Ingrosso upp ett nytt ansikte i sitt bildflöde. 

Tidigare under 2024 publicerade Bianca nämligen en bild när hon kramade en kvinna, som man inte sett i hennes flöde förut. 

Kvinnan visade sig vara hennes gudmor Sanna Catenacci, 57, som är en gammal vän till Pernilla Wahlgren. Sanna, eller Susanne som hon egentligen heter, är gift med hotellentreprenören Alessandro Catenacci, som i sin tur är storebror till stjärnkocken Stefano Catenacci

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrossos okända koppling till Chloé Schuterman 

Bianca Ingrosso har alltså en hel del kända familjemedlemmar och vänner i sin krets. Och nyligen framkom det att hon har ytterligare en kändis i sin familj. 

Läs mer: Bianca och Benjamins kända släkting avslöjad: ”Ganska overkligt”

Och det är ingen mindre än influencern Chloé Schuterman, 26. Hon slog igenom redan som tolvåring med sin blogg. Hon är dotter till modegurun Nathalie Schuterman som driver den exklusiva butiken ”Nathalie Schuterman” och Christophe Dolhem

Nathalie och Chloé Schuterman 2009. Foto: Pontus Lundahl / TT

När Chloé gästar Youtube-serien ”I Badrumsskåpet” avslöjar hon nämligen den okända kopplingen till Bianca.

– Det här med unga entreprenörskap tycker jag är väldigt kul, jag tycker Bianca har varit så sjukt duktig. Vi har ju samma gudmor, så jag har känt henne i många år, säger Chloé i videon och fortsätter hylla Bianca: 

– Jag är så imponerad, det är inte lätt att vara ung entreprenör. 

Vilken lyckligt lottad gudmor som får ha två så inspirerande och drivna unga kvinnor som sina guddöttrar! 

MISSA INTE: 

Allt om Caroline Ringskog Ferrada-Noli: Skilsmässa och barn

Allt om Isak Danielson: Partner, låtar, X-Factor och familj

stats