Bianca Ingrosso tvingades lämna efter händelsen på semestern

Bianca Ingrossos upptäckt på semestern
Bianca Ingrossos upptäckt på semestern - Foto: STELLA Pictures, MAX
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit frånvarande på sociala medier under sommaren. I en händelse berättar hon om varför hon tvingades lämna.

I början på juli skrev Bianca Ingrosso, 29, ett inlägg på Instagram och berättade att det var hennes sista dag på kontoret och att hon kommer tillbaka i September. Sedan dess har det varit ganska tyst från entreprenören på sociala medier, som annars publicerar dagligen. 

Läs mer: Bianca Ingrosso betalar för vännerna – sanningen om lyxsemestern

Bianca: Sanningen om frånvaron 

När augusti börjar lida mot sitt slut och de flesta börjar återvända till sina arbetsplatser efter ett sommaruppehåll, ger Bianca svar på varför hon varit så tyst på sociala medier under sommaren. Hon har nämligen kopplat bort allt, för att bara var i nuet och njuta av tillvaron. 

”Så jag har helt skippat min telefon den här sommaren. Tog knappt några bilder, svarade inte på några meddelande (ooops förlåt) och var knappt på några sociala medier. Men jag vill bara ladda upp några fler bilder från vår Ibiza-resa efter de flesta av dem bara kom upp på min ”nära vänner” när vi var där hehe”, skriver hon i sin händelse.

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Lämnade helt efter upptäckten 

Därefter följer flera bilder och videos från semestern och det verkar som att entreprenören haft en magisk resa med sina vänner. 

Men allt verkar inte ha varit en dans på rosor hela tiden. På Ibiza hade Bianca nämligen hyrt en härlig villa till sig själv och sina vänner i två veckor. Men efter en hemsk upptäckt valde de att lämna tidigare än tänkt. 

Checkade in i en vacker villa som jag hyrde i två veckor”, skriver hon och visar upp bilder från bostaden. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso

Det vackra huset hade nämligen den sämsta energin som Bianca någonsin upplevt. Och för alla som följer Bianca i sociala medier, vet att energi är väldigt viktigt för henne. 

Tyvärr hade huset den värsta (!!!) energin jag någonsin känt i hela mitt liv hehe. Så vi lämnade huset för en annan villa ett par dagar tidigare än planerat.” 

Hon tillägger: 

”Men det var väldigt prisvärt”

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Istället checkade Bianca och vännerna in i ett annat hus som hade mycket bättre energi och de verkade trivas mycket bättre i det nya huset. 

”Att vakna upp här med underbar energi var väldigt välbehövligt” 

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso

MISSA INTE

Allt om Torbjörn Averås Skorup: Partner, bror och Bäst i test

21 riktigt torra skämt och ordvitsar • Kan du hålla dig för skratt?

stats