Janni Delér bekräftar relationen med Dick Axelsson – efter alla spekulationer

Janni Delér bekräftar relationen med Dick Axelsson
Janni Delér bekräftar relationen med Dick Axelsson - Foto: Instagram/@jannid, (c) Simone Syversson/Stella Pict
Dela på Pinterest
Jon Olsson och Janni Delér gick skilda vägar 2022. Efter en tid började det spekuleras om att Janni var i relation med hockeyspelaren Dick Axelsson – men ingen av dem bekräftade relationen. Tills nu.

Janni Delér blev snabbt en stor profil på Youtube, inte bara i Sverige utan även utomlands, då hon och ex-maken Jon Olsson visade upp sitt glamourösa liv på sina sociala kanaler. De levde ett liv i sus och dus med mycket resor, lyxiga hus och dyra bilar, och de bodde på platser som Monaco, Marbella och Cypern. 

Paret gifte sig på stranden i Marbella 2018 och sedan fick de två barn ihop, Leon och Leia. Efter fyra år som äkta makar, tog paret det tuffa beslutet att gå skilda vägar och flytta hem till Sverige igen. 

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats om att Janni är i en ny relation, med hockeyspelaren Dick Axelsson. Som Janni setts umgås med en hel del med. De har synts åka på resor ihop, däribland till Aspen, och synts umgås tillsammans med Jannis syster Michaela Delér och hennes man Jens Byggmark. 

Men varken Janni eller Dick har bekräftat relationen – tills nu. 

Janni Delér avslöjar relationen med Dick  

Sedan Janni flyttade hem till Sverige har hon hyrt ett hus i Nacka, men nyligen kom hon med det glädjande beskedet att hon köpt ett eget hus! Det är när Janni Delér gästar den populära Youtube-serien ”I badrumsskåpet” med Emelie Johansson, får hon frågan om huset, och relationen med Dick avslöjas. 

– Har ni köpt nästa hus tillsammans, eller har du köpt det själv?, frågar Emelie. 

– Jag har köpt det. Det var viktigt för mig att jag vill köpa själv, jag vet inte men när man har barn. Hade man varit själv hade det varit mer skitsamma, säger Janni. 

– Har han barn?, undrar Emelie. 

– Ja. Har vi outat nu att jag har en kille eller? Men alla vet ju, svarar Janni. 

Emelie, som till en början verkar lite nervös att hon försagt sig undrar om hon aldrig sagt något i Jannis och systern Michaelas podcast ”Two of a kind”. 

– Jag är ju öppen med att jag har en kille. Det är bara att jag inte vill prata för mycket om det för att jag vill inte att han ska få skit, jag vill inte att jag ska få skit, jag vill inte att Jon ska få skit. Det har varit så mycket ångest för mig. 

Jannis första ord om Jons förlovning

Janni berättar att hon fått utstå väldigt mycket hat sedan relationen med Jon tog slut. Och när Jon och flickvännen Annette Haga förlovade sig, började kommentarerna strömma in igen. 

– Då började det igen med kommentarer ”she is so much better”. Jag bara: Kan vi inte gå vidare nu?, säger Janni. 

Emelie säger att det kommit in en hel del frågor inför inspelningen om hur det kändes för Janni att ex-maken förlovat sig på nytt. 

– Men jag visste ju det innan, vi hade redan pratat om det. Han smsade till och med innan de la ut på Instagram, såhär ”nu har vi gjort det och hon sa ja”. Man ba ja såklart grattis, eller vad ska jag säga. Men jag är bara jätteglad att han är glad, det är det enda jag vill. 

Läs mer: Jon Olsson förlovad med influencern – efter mindre än ett år

stats