Därför nobbar Lojsan Wallin Sanna Guidetti och Rosanna Charles

Sanna Guidetti, Rosanna Charles och Lovisa Wallin umgås inte längre
Sanna Guidetti, Rosanna Charles och Lovisa Wallin umgås inte längre - Foto: Instagram/@rosannacharles, Youtube
Dela på Pinterest
Lovisa Wallins kräftskiva närmar sig med stormsteg. Nu berättar hon varför hon strukit Sanna Guidetti och Rosanna Charles från gästlistan.

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin har gjort sig känd på sociala medier för sin glamourösa men relaterbara livsstil. Tillsammans med sambon Buster Reuterswärd bor de i ett stort hus strax utanför Stockholm med sina tre barn ToddTintin och Ted. På Instagram delar Lovisa med sig av vardagslivet som trebarnsmamma, men även lyxiga resor, fina kläder och dyra inköp. 

Varje sommar spenderar familjen en längre tid på Busters föräldrars landställe ute i Stockholms skärgård. De bjuder över vänner och njuter av den svenska sommaren. Varje år styr de även två extravaganta fester, ett midsommarfirande i början av sommaren och en kräftskiva i slutet. 

Så mycket kostade Lovisa Wallins midsommarfirande 

Influencerns midsommarfirande brukar bli en dyr historia och så blev det även för 2024:s firande. Lovisa berättade om kalaset i sin podcast ”Måndagsvibe” som hon driver ihop med vännen Hanna Friberg. Och när Hanna ställer frågan om hur mycket notan landade på svarade hon: 

– Nej men Hanna.... Det blev så dyrt. 

Hon fortsätter: 

– Förra året var det ju toppen, då betalade vi 3500 per person och då inkluderade det ändå Bullandö och allting. Det här året, alla var lite för fulla för att ha någon kontroll. Så att vi är uppe i stadiga 100 000 kronor, och det fortsätter ticka lite. 

– Nää. Men vad är det per person?, frågar Hanna. 

– Det blir inte så mycket, eller alltså det är sjukt mycket, jag tror att det kommer landa på 6000 kronor per person. Det är mindre än vad det var när ditt ex var med, då blev det 7000 per person. 

Läs mer: Lojsan Wallins vilda midsommar – sanslösa summan för friandet: ”100 000”

Lovisa nobbar Sanna Guidetti och Rosanna Charles

Nu närmar sig kräftskivan med stormsteg och i ”Måndagsvibe” berättar Lovisa om förberedelserna. 

– Det är 13 dagar kvar till kräftskivan, jag är så stressad, säger Lovisa och berättar att det är en hel del kvar att ordna innan kräftorna kan serveras. 

Men Lovisa lugnar sig med att de har strukit en hel del gäster från gästlistan i år. 

– Vi har ändå minskat från sist vi hade, hur många var vi då, 100 pers tror jag. Vi tog ju bort typ 40 personer från listan. 

Hanna undrar då vilka de strukna gästerna är. Och Lovisa tvekar först på att berätta, men säger tillslut: 

– Det är bara personer som vi bjudit som wildcards, eller egentligen från båda hållen, för som jag har känt så hade de nog inte så jättekul, det här var inte deras grej. 

– Jag kan säga två då som inte är bjudna. Mest för att jag kände att de inte hade så kul, det var inte deras vibe helt enkelt. Det var också att vi hängde med dem förut, inte längre. Det är Sanna och Rosanna. Jag umgås inte längre med dem och jag har varit mer selektiv. 

Vidare berättar Lovisa att hon hoppas att de ska kunna hålla ner gästlistan till 70 personer för årets storslagna kräftfest! 

stats