Penny Parnevik delar avklädd bild: ”Bästa som finns”

Penny Parnevik delar avklädd bild
Penny Parnevik delar avklädd bild - Foto: Youtube, Jari Kantola/STELLA PICTURES
Dela på Pinterest
Penny Parnevik har nyligen spenderat några dagar på landet och passade på att slänga av sig kläderna.

Tv-profilen och influencern Penny Parnevik, 27, och Douglas Murray, 43, blev äkta makar under sommaren 2022 efter att ha varit förlovade i tre år. Tillsammans har de tre barn: Atticus, Pebble och Achilles

Penny har många strängar på sin lyra, hon är tv-profil, poddare och under våren 2024 avslöjade hon att hon investerat i en restaurang. Hon är även högaktuell med ett nytt program på tv: Detektiverna. 

Penny Parnevik på semester 

Trots att Penny har mycket att stå i unnar hon sig en välförtjänt semester, lite då och då. Nyligen delade Penny med sig av att familjen spenderat några härliga dagar ute på landet, innan sommaren är över på riktigt. Och Penny verkar njuta till fullo av lugnet vid havet. 

”Messy bun getting nothing done today” 

Delar avklädd bild 

Penny har vid flera tillfällen hyllats av sina följare för att hon publicerar äkta och oredigerat innehåll på sina sociala medier. Hennes flöde är fyllt av bilder från stökiga barnrum till bilder där Penny är uppklädd till tänderna innan en gala eller ett event. 

Läs merPenny Parnevik hyllas efter bikinibilden: ”En förebild för oss alla”

Penny är ingen blyg pralin – under sin vistelse på landstället passade hon nämligen på att slänga kläderna. I sitt instagramflöde delar hon med sig av en bild där hon är helt naken, och har bara täckt för sina bröstvårtor med stora vita kryss. 

”Basta & bada naken är fan det bästa som finns”, skriver hon på Instagram. 

Och i kommentarerna är det fler som håller med henne om känslan att bada naken och kommentarerna med eld-emojis och röda hjärtan rasslar in. 

”Jag håller fullkomligt med dig. Det är så skönt och man känner sån frihet.”

”Absolut det bästa i livet” 

”Instämmer helt” 

Så himla härligt! 

stats