Bianca Ingrossos känga till exet Phillipe Cohen: ”Förlorar ingenting”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut 2022.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut 2022. - Foto: Youtube, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Sommaren 2022 gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slut för gott. Nu slänger Bianca iväg en känga till ex-pojkvännen.

Entreprenören Bianca Ingrosso, 29, föddes in i en av Sveriges mest kända familjer och har därmed stått i rampljuset sedan hon var barn. Men hennes stora mediala genombrott kom 2016 när ”Wahlgrens värld” hade premiär. Därefter har Biancas följarskara växt sig rejält och på Instagram har hon idag över över 1,4 miljoner följare.

Något som alltid verkar vara av intresse, är hur det står till med Biancas kärleksliv. Sedan uppbrottet från ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 30, sommaren 2022 har Bianca varit singel och i en video på Youtube har Bianca berättat att hon gått på en del nitlotter när det kommer till kärlek på senaste.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso 2020. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Bianca Ingrossos påstådda flörtar

Bianca och Phillipes relation blev väldigt omskriven under de 10 år som de var ett par, främst på grund av att de gjorde slut, för att sedan bli tillsammans igen flera gånger under åren. Men sommaren 2022 gjorde de slut en sista gång och uppbrottet blev definitivt. 

Idag är Phillipe i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och paret bor ihop i en lägenhet på Östermalm. 

Men för Biancas del har det varit mer stillsamt på kärleksfronten och hon har tagit tiden åt att jobba på sin relation till sig själv. Men trots det har det florerat en del rykten om Bianca och påstådda flörtar, först ryktades det om att hon hade en romans med en världskänd tennisspelare, men vem denna tennisspelare var avslöjades aldrig. Och sommaren 2023 var Bianca på partyön Ibiza och syntes umgås en hel del med hockeyspelaren Patrick Cehlin, vilket satte igång rykten om att det var något mer än bara vänskap mellan dem. 

Biancas framtidsdrömmar 

Efter över ett års uppehåll har Bianca nu gjort en comeback på Youtube, en plattform där hon kan dela med sig lite mer av sitt privatliv och låta följarna hänga med i hennes vardag. Nyligen publicerade hon en Q&A, där hon besvarade sina följares frågor och funderingar. 

En av frågorna hon fått lyder: 

”Vad är din absolut största dröm i livet på det personliga planet om du verkligen får drömma dig bort?”

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om. 

Kängan till ex-pojkvännen

Vidare fortsätter Bianca beskriva att hon drömmer om att flytta till ett tropiskt land, resa mer och skaffa nya vänner.

– Jag har ju blivit jättemycket mer extrovert sen jag och mitt ex gjorde slut, säger Bianca och hennes koordinator Emelie Feola tillägger: 

– Efter du gjorde slut med ditt ex har du fått sjukt mycket nya relationer. 

– Ja och det var något jag tog med mig när jag gick igenom mitt uppbrott, jag förlorar ingenting jag har snarare fått så mycket nya relationer och historier med dem. 

stats