Bianca Ingrosso om Benjamins kärleksliv: ”Han är…”

Bianca Ingrossos avslöjande om Benjamins kärleksliv
Bianca Ingrossos avslöjande om Benjamins kärleksliv - Foto: Instagram/@ashtonwood, Patrik C Österberg/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Under sommaren började ryktet om att Benjamin Ingrosso träffat kärleken igen. Nu berättar Bianca Ingrosso hur det står till med lillebroderns kärleksliv.

I början av sommaren började det ryktas om att Benjamin Ingrosso, 26, träffat kärleken igen. 2019 gjorde Benjamin och flickvännen Linnea Widmark slut efter sex år som par. Därefter dejtade artisten den norska influencern Frøya Winther, men i slutet av 2022 slutade de synas ihop. 

Romansryktet startade med att radioprofilen Elaine Mooe gästade radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", där hon berättade att hon sett Benjamin gå hand i hand med den australiensiska influencern Ashton Wood, 31, på en skivbolagsfest i Stockholm. Och enligt Mooe ska Ingrosso ha presenterat Ashton Wood som sin tjej. 

Orden om relationen 

Sedan det började ryktas om att Benjamin Ingrosso har en ny flickvän har det varit ämnet på allas läppar, även hans systers, Bianca Ingrosso. För Expressen har Bianca berättat att hon känner Ashton sedan tidigare, och att hon är en toppentjej: 

– Hon är världens bästa, så härlig och så skön. Rolig, vacker, magnifik. 

Men från Benjamins håll var det tyst om den påstådda relationen i flera veckor. Men när han sedan gästade radioprogrammet "Rix Morronzoo" fick han frågor om relationen. 

På frågan om han och Ashton var ett par, varade han: 

– Njae, hehe, sa han skrattandes och tillade sedan:

– Ja, nej inget officiellt. 

Samtidigt som han menade att det inte betydde något att de höll varandra i handen under festen, eftersom han gör det med alla sina tjejkompisar. 


Biancas avslöjande om Benjamins kärleksliv

Benjamin Ingrosso har haft en fullspäckad sommar där han mestadels av tiden spenderat på turné. Han har nämligen resa genom hela Sverige med sin ”Better days tour” och spelat framför slutsålda arenor. Ashton Wood har däremot rest runt i Europa med sina vänner. 


Nyligen publicerade Bianca Ingrosso en video på Youtube, där hon kommenterar Benjamins kärleksliv när hon sammanfattar vad som hänt i hennes liv på senaste: 

– Benjamin är i talande stund, typ Sveriges största artist. Det bara small. 

– Han är fortfarande singel, till alla er där ute, avslutar hon. 

Det verkar alltså som att det inte blev något mer seriöst mellan Benjamin och Ashton efter den påstådda flirten i början på sommaren. 


stats