Ciara Zelmerlöw oväntade bild från semestern – utan kläder

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit gifta sedan 2019
Måns och Ciara Zelmerlöw har varit gifta sedan 2019 - Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES, Instagram/@ciarazelmerlow
Dela på Pinterest
Ciara Zelmerlöw fortsätter njuta av sommarens heta dagar. Nu delar hon med sig av en oblyg bild från semestern.

Det är ingen hemlighet att den senaste tiden har varit tuff för Ciara Zelmerlöw, 37, och artisten Måns Zelmerlöw, 37. Det började med att att Måns blivit avföljd av sin fru på sociala medier, vilket ledde till en rad spekulationer om att något inte stod rätt till i äktenskapet och det hela eskalerade till att Måns skulle ha köpt sex, vilket han snabbt dementerade i media. 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa han till Aftonbadet då. 

Strax därefter uttalade sig Ciara om relationen och bekräftade att den var skakig. 

"Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet tidigare i juni. Enligt tidningen ska hon även beskrivit sin framtid med som "osäker". 

Återförenade efter tid isär 

Måns och Ciara har spenderat majoriteten av sen senaste tiden, på olika platser: Ciara har varit i England där familjen bor samt på semester på Mallorca och Måns har varit i Sverige. 

Men i samband med att Måns öppnade sin vin,- och kaffebar i Båstad sågs paret ihop igen, för första gången på flera månader. 

Det var ”Beans & Grapes” officiella instagramkonto som fångar en bild Måns och Ciara när de sitter på en trappa tillsammans med deras två barn. 

”Klart familjen kommer till öppningen av Beans & Grapes”. 

Och sedan dess har paret knappt lämnat varandras sida, de har bland annat varit och lyx-campat och varit på semester i Rhodos i Grekland med barnen. På Instagram passade Måns på att dela mysiga bilder på familjen.

Det ser alltså ut som att både Måns och Ciara är gladare, i varje fall om man tar en titt på deras sociala medier. Ciara har även börjat följa Måns på Instagram igen. 

Ciara delar toplessbild från semestern 

När Ciara var på Mallorca med sin väninna, uppmärksammades en video där hon syntes brottas med sin väninna i bikini samt andra härliga bilder från semestern. 

Läs mer: Starka reaktioner efter Ciara Zelmerlöws lättklädda video: ”I tårar”

Under veckan som gått så har Ciara varit framme igen och denna gång delar hon en bild när hon ligger och solar topless vid poolen på det lyxiga hotellet La Zambra Hotel i Málaga. 

I kommentarsfältet var det flera personer som kommenterade hennes bild, men bara positiva ord. 

”Du ser ut att njuta av värmen och platsen.”

”Trebarnsmamma?! Så vacker kvinna du är”

stats