Oväntade ryktet om Bianca Ingrosso – nu svarar hon

Bianca Ingrosso om ryktet som går om henne
Bianca Ingrosso om ryktet som går om henne - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Det är många som är intresserade av Bianca Ingrossos liv. Nu berättar hon om ett rykte som sprids om henne.

Bianca Ingrosso, 29, lever ett liv i sus och dus. När hon inte jobbar med sina bolag umgås hon med sin familj och sina vänner, äter middagar och festar och reser till olika platser runt om i världen. Och sedan uppbrottet från Phillipe Cohen 2022 kan man misstänka att hon även varit på en dejt eller två. 

Biancas nya kärleksbesked 

Bianca är en stor profil på sociala medier, efter ett års uppehåll från att publicera på Youtube, har hon nu gjort en efterlängtat comeback. I den första vloggen på över ett år, får tittarna följa med henne under några semesterdagar på Mallorca. Då berättar hon även om hur kärlekslivet ser ut idag.

– Juste, det är man också, råsingel. Fortfarande, still going strong. Jag blir aldrig kär i killar, jag har verkligen förstått att det är ett problem jag har. Att jag inte kan bli kär, berättar Bianca i videon. 

Hon fortsätter: 

– Vi kan prata lite snabbt om det. Jag har haft det lite upp och ner med det, ingenting som har med mitt ex att göra, det är med en annan person. Men nu är jag väldigt singel och börjar precis komma tillbaka till det stadiet där man vågar öppna upp sitt hjärta igen, för att jag har blivit... Ugh, en annan gång kan vi prata om det. Men gått på nitlotter, det har jag. Det kanske måste släppa lite på att jag ska hitta den där perfekta mannen, som ska vara 10 av 10. 

Vidare berättar hon att hon bara vill träffa någon som är snäll mot henne och tar hand om henne. 

Det låter alltså som att Bianca blivit hjärtekrossad av någon under de senaste åren. 

Foto: Youtube

Ryktet om Bianca Ingrosso 

Bara några dagar senare publicerar Bianca ytterligare en vlogg och inleder videon med att summera senaste tiden: 

– Vad har hänt sedan sist då? Jag är fortfarande singel, säger Bianca och hennes koordinator Emelie Feola tillägger: 

– Det är väl ingen som är chockad att du fortfarande är singel? Som du håller på. 

– Ja jag har fått höra det den här våren och sommaren av killar, att det går ett rykte om mig att jag är en vandrande red flag. Att jag beter mig exakt som en kille, att jag är en douchebag typ. Vadå, det är inte mitt fel att jag inte har intresse? 

Hon fortsätter: 

– Det här är det jag menar när tjejer bara ”han är en douchebag”. Nej, han är bara inte intresserad. Alltså vad förväntar du dig? Att han ska kyssa dina fötter när han inte ens bryr sig om dig? 

Foto: Youtube

Ska börja dejta

Vidare berättar Bianca vad hon har på gång framöver: Hon ska nämligen släppa ett nytt varumärke och hennes talkshow Bianca kommer tillbaka med ett nytt format. 

Men hon har även planer för sitt privatliv: 

– Jag tänker att jag ska börja dejta lite mer, alltså våga mig ut lite mer på dejt. 

stats