Nina Glimsells skarpa varning till följarna – efter händelsen

Nina Glimsell varnar sina följare.
Nina Glimsell varnar sina följare. - Foto: Stella Pictures & Instagram/ninaglimsell
Dela på Pinterest
Nina Glimsell är en svensk influencer och tidigare reality-profil. Nu skickar hon ut en skarp varning till sina följare efter en tråkig händelse som hon varit med om.

Nina Glimsell, 30, blev känd när hon 2018 deltog i Paradise hotel för första gången. 

Nina Glimsell: "Jag kände aldrig riktigt att jag dög"

Det dröjde inte länge innan Nina blev en tittarfavorit. I programmet fick tittarna dessutom följa Nina och deltagaren Marcelo Peñas kärlekshistoria. 

Deras relation blev dock kortvarig, något som Nina tidigare har berättat om i podcasten "I sanningens namn".

– Jag kände aldrig riktigt att jag dög. Och sedan så fick reda på saker som gjorde att jag helt bröt ihop. Och detta hade hänt under sommaren då jag trodde att vi var som kärast, sa hon då.

Sedan dess har Nina hittat kärleken på nytt tillsammans med hockeyspelaren Philip Elgeståhl. 2022 välkomnade de sitt första barn, sonen Phoenix, och nu väntar de även barn nummer två. 

LÄS MER: Nina Glimsells lycka med pojkvännen – visar upp gravidmagen

Nina Glimsell varnar följarna 

På Instagram delar Nina med sig av bilder från vardagslivet som mamma, men hon publicerar också en del mode-, inredning och smink-tips. 

Men som influencer finns också risken att bedragare stjäl bilder från ens sociala medier. På Instagram varnar Nina nämligen sina följare för bedragare som utger sig för att vara henne.

I en händelse visar hon en TikTok som ser ut att vara en vanlig reklam för klädesplagg, men som alltså stulit innehåll från Ninas sociala medier.  

"Dessa annonser son skapats som är fejk är från denna hemsidan. Gå inte på detta snälla!", skriver Nina på en bild.

"Det är denna hemsidan, Nuvelle.se, och SNÄLLA RARA MÄNNISKOR!!! Googla saker om det ser/känns konstigt. Handla inte från okända hemsidor. Kolla alltid om det verkar bra/äkta. Söker man så ser man ju direkt att detta är bedrägeri. Tex jackan är från HM och kostade typ 400 kr. Fortsätt att anmäla så fler inte går på detta!"


LÄS MER:

Måns Zelmerlöws kärlekshyllning till Ciara: "Står ut med mig"

Pernillas krav på Bianca och Benjamin – under bröllopet

stats