Måns Zelmerlöws kärlekshyllning till Ciara: "Står ut med mig"

Måns Zelmerlöws kärlekshälsning till Ciara Janson.
Måns Zelmerlöws kärlekshälsning till Ciara Janson. - Foto: Caisa Rasmussen / TT & Instagram/manszelmerlow
Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson firar sin femte bröllopsdag. Nu passar Måns på att säga några väl valda ord om äktenskapet på Instagram.

Måns Zelmerlöw, 38, och den brittiske skådespelerskan Ciara Janson, 37, träffades för första gången 2016 på ett bröllop. Under middagen hamnade de bredvid varandra och Måns fattade direkt tycke för sin bordsdam. 

MISSA INTE: Hon är tjejen Måns Zelmerlöw syns ihop med

Måns Zelmerlöw om Ciara: "Jag fick kämpa"

Det visade sig dock vara svårare än han trott att få henne på fall. I en radiointervju med P4 Extra har Måns tidigare berättat om det första mötet med Ciara.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, berättade Måns då för radion. 

Efter många om och men föll Ciara för Måns, och paret gifte sig 2019 i Kroatien. De har också hunnit få sonen Albert, som föddes 2018. Ciara har sedan tidigare sonen Archie.

Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. Foto: Stella Pictures

MISSA INTE: Efter ryktet om uppbrottet – Måns Zelmerlöw och Ciara syns ihop igen

"Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation"

Den senaste tiden har inte varit lika bra för makarna Zelmerlöw, som gått igenom en tuff tid i deras äktenskap. 

Under våren 2024 tog ryktesspridningen fart, och många spekulerade kring vad som hänt mellan paret. Måns kopplades även samman med ett uppmärksammat sexköp som Stoppa pressarna tidigare skrivit om.

För Aftonbladet har Måns dementerat ryktet om att han skulle vara en sexköpare, men han bekräftade samtidigt att han och Ciara går igenom en svår tid. 

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han då till tidningen.

MISSA INTE: Pernillas oro för Bianca – efter händelsen: "Gråtit hejdlöst"

Måns Zelmerlöws kärlekshyllning till Ciara Janson:

Under sommaren verkar det som att Ciara och Måns har reparerat relationen, eftersom de åkt på romantiska semestrar ihop. 

Nu väljer Måns också att hylla sin fru och gratta henne på deras femåriga bröllopsdag. På Instagram delar han tre bilder från deras bröllop, och han passar även på att skriva några väl valda ord om Ciara. 

"FEM ÅR I DAG. Hon är helt otrolig. Vårat liv må vara fullt av kaos, men det är VÅRAT kaos! Tack för att du gifte dig med mig för fem år sedan @ciarajzelmerlow, och för att du fortfarande står ut med mig. Jag älskar dig. Så mycket.", skriver Måns på en bild och fortsätter:

"Vilken dag. Kan vi gifta oss igen så att vi kan ha ännu en kroatisk fest?"

LÄS MER:

Efter återföreningen – Måns Zelmerlöws intima bild på Ciara: ”Vilken...”

Ciara Zelmerlöws nya ord om relationen med Måns: "Hjärtekrossad"

stats