Nina Glimsells lycka med pojkvännen – visar upp gravidmagen

Nina Glimsell visar upp bebislyckan med pojkvännen.
Nina Glimsell visar upp bebislyckan med pojkvännen. - Foto: Stella Pictures & Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
Det var sex år sedan Nina Glimsell blev en tittarfavorit i dokussåpan Paradise Hotel. Nu närmar hon sig födseln av sitt andra barn, och på Instagram visar hon stolt upp den stora bebismagen.

Nina Glimsell, 30, gjorde succé när hon för första gången klev på "Paradise Hotel" 2018. Programmet kantades av drama, intriger och svek, men Nina flög ändå hem till Sverige med en pojkvän i bagaget.

Relationen med Marcelo Peña blev dock kortvarig, efter att Nina fått reda på saker som hänt under deras första sommar tillsammans.

– Jag kände aldrig riktigt att jag dög. Och sedan så fick reda på saker som gjorde att jag helt bröt ihop. Och detta hade hänt under sommaren då jag trodde att vi var som kärast, har hon tidigare sagt om uppbrottet i podden "I sanningens namn".

MISSA INTE: Influencern väntar barn igen – med hemliga pojkvännen

Nina Glimsell har hittat kärleken igen

Sex år senare har Nina hittat kärleken igen med hockeyspelaren Philip Elgeståhl. Med honom fick hon sonen Phoenix 2022, och paret väntar nu sitt andra barn. De har dessutom hunnit med att förlova sig.

Efter att ha haft många ögon på sig under sina tidigare kärleksrelationer har Nina däremot varit försiktig med att berätta om livet med Philip.  

På sin Instagram har hon dock visat upp både sitt barn och sin fästman. 

MISSA INTE: Influencern avslöjar könet på bebisen – det ska bebisen heta: ”En liten...”

Nina Glimsell visar upp gravidmagen – efter kärlekslyckan

Att paret är pirriga inför att bebis nummer två ska komma till världen råder det ingen tvekan om. På sin Instagram har Nina nämligen delat en rad bilder på magen – som börjar växa till sig.

"Jag hjärta den stora maggen", skriver hon under bilden.

LÄS MER: 

Barnen har inte bokat resa till Pernilla Wahlgrens bröllop

Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden: "Inte passa in"

stats