Pernillas oro för Bianca – efter händelsen: "Gråtit hejdlöst"

Pernilla Wahlgren är orolig för Bianca.
Pernilla Wahlgren är orolig för Bianca. - Foto: STELLA Pictures/Daniel Bengtsson & Youtube/biancaingrosso
Dela på Pinterest
Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso lever i en stressig tillvaro med ett fullspäckad schema. Nu uttrycker Pernilla sin oro för dottern, efter att en obehaglig händelse som hon råkat ut för.

Bianca Ingrosso, 29, är en riktig affärskvinna. Som programledare, tv-profil och ägare till det framgångsrika skönhetsföretaget Caia, är hon van vid långa arbetsdagar.

Trots framgångarna tycker Biancas mamma, Pernilla Wahlgren, 56, att hon borde vila mer – speciellt efter en obehaglig händelse som Bianca var med om på jobbet. 

MISSA INTE: Därför vill Bianca Ingrosso frysa sina ägg – nu berättar hon

Bianca Ingrossos ångest: "Har gråtit hejdlöst"

I den nya säsongen av "Wahlgrens värld" berättar Bianca att hon är stressad, eftersom hon till vardags har möten, lanseringar, tv-jobb och andra förpliktelser som fyller dagarna. 

Bianca hinner alltså inte vila, och hon sover dåligt om nätterna. Nu har hon dessutom fått en ångestattack på jobbet.

– Det har varit mycket på senaste tiden, så man är lite ur balans. Helt ärligt, jag satt och pratade om det igår. Jag vet inte om jag fick en panikångestattack, men jag fick tendenser på utmattningssyndrom, berättar hon i programmet och fortsätter:

– Jag har trott att jag har fått panikångestattacker förut, men det har snarare varit att jag har gråtit hejdlöst. Igår var det bara att jag skulle försvara mig själv och min kropp bara stängde igen. Jag tappade helt hörseln, så jag hörde inte vad någon sa. Min kropp började tingla och jag blev helt iskall. Sen satt jag och skakade och min mun stängde igen sig. 

Att Biancas ångest sätter sig i kroppen är ingenting nytt. I "Wahlgrens värld" berättar hon nämligen att det varit så ett tag, men att det blivit värre under den senaste tiden. 

Bianca berättar att hon skakade okontrollerat. Foto: Skärmavbild/Max

MISSA INTE: Efter framgången – det vägrar Bianca Ingrosso göra själv

Pernillas oro för Bianca: "Jätteorolig"

I programmet berättar Bianca om sitt mående för Pernilla under en lunch. På plats finns också Biancas parhäst och manager Vanessa Lindblad, som berättar om Biancas ångestattack från sitt perspektiv.

– Det var obehagligt. Hon kommer in för att jag ska ha ett möte med henne, och sen så ramlar hon ner på golvet och så börjar hon skaka. Hon kunde inte heller kontrollera sin käke, säger Vanessa. 

Pernilla blir genast orolig, och när hon sitter själv med Bianca i synk passar hon på att tipsa sin dotter om att åka på ett retreat med yoga och meditation. 

– Jag blir ju självklart jätteorolig när jag hör det här och jag vill ju bara dra i handbronsen, för ditt välbefinnande ska ju alltid komma först, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att Bianca ska åka på retreat hundra procent. Som vi gjorde någon gång när vi körde yoga, typ meditera och få ut saker ur kroppen.

Pernilla är orolig för Biancas mående. Foto: Skärmavbild/Max

LÄS MER

Bingo Rimers vädjan till följarna – efter händelsen med sonen

Peg Parneviks oväntade barnbesked: ”Menad att vara mamma”

stats