Alice Stenlöfs barnbesked med flickvännen Amani Smith

Alice Stenlöfs barnbesked med Amani
Alice Stenlöfs barnbesked med Amani - Foto: Youtube, Instagram/@alicestenlof
Dela på Pinterest
Influencern Alice Stenlöf och flickvännen Amani Smith har varit tillsammans sedan våren 2023. Nu kommer paret med ett barnbesked i en video på Youtube. – Gud, jag längtar!, säger Alice.

Våren 2023 avslöjade influencern Alice Stenlöf att hon träffat kärleken i sitt liv och att det var en tjej hon blivit kär i. I början av relationen låg Alice lågt med att visa upp sin flickvän men med tiden har hon dykt upp allt mer på influencerns sociala medier. 

Under sommaren 2023 delade hon med sig av vem det var som fångat hennes hjärta och det visade sig vara vara dj:n Amani Smith som är Alice Stenlöfs nya kärlek. Nu är Amani en självklar del i Alice vloggar och syns ofta på influencerns Instagram. 

Missa inte: Alice Stenlöfs stora steg i relationen med flickvännen: ”Oskiljaktiga”

Alice Stenlöf: Det är största skillnaden mellan att dejta en tjej och en kille

Det är i en ny video på influencerns Youtube-kanal som hon besvarar några av följarnas frågor. Och det är många som verkar nyfikna på Alice och Amanis relation. En av frågorna hon fått inskickad är vad som är den största skillnaden mellan att dejta en tjej och en kille, varpå hon svarar: 

– Oj. Jag tycker typ att det är att det finns en annan emotionell intelligens som bara är by nature. En ömhet typ, en öppenhet att förstå varandra. Det skulle jag säga är största skillnaden.  

Alice Stenlöfs barnbesked med Amani 

Vidare berättar Alice att hon tagit ut sin p-stav som hon haft i armen sedan hon var 17 år, för att skydda mot en oönskad graviditet. Anledningen till beslutet är att Alice känner sig redo att lära känna sin kropp utan massa hormoner. 

– Jag vill bara vara fri från allt sånt. Och sen är jag tillsammans med Amani, så jag behöver inte den och jag vill ha barn. Så det är lika bra att återställa kroppen tänker jag. 

Hon tillägger att om hon vill bli gravid så behöver hon förstå sin kropp lite bättre, och det är också en stor del av anledningen att hon ville sluta med preventivmedlet. 

Hon bär barnet 

Ämnet om p-staven tar dem in på nästa fråga som en följare har skickat in, frågan lyder: 

”Om du och Amani ska skaffa barn, vem av er vill bära på bebis eller ska ni adoptera?” 

– Vi vill jättegärna adoptera, så båda har vi sagt. Vi har sagt att jag ska bära barnet, men om inte jag kan bära barnet så bär du barnet, säger Alice och tittar på Amani. 

– Gud, jag längtar! Jag längtar men samtidigt när jag har så många bebisar runt mig nu, kan jag också känna att gud vad skönt. För jag ser ju, hur ni kämpar alla mammor och det är verkligen konstant. Så jag njuter ändå av att ha så mycket frihet som man har innan barn. Men jag längtar! Jag vill ha en mini-Amani. 

MISSA INTE: 

Allt om Fröken Snusk: Namnet, åldern, skandalerna och Mello

40 spanska namn – perfekta för din son eller dotter

stats