Alice Stenlöfs stora steg i relationen med flickvännen: ”Oskiljaktiga”

Alice Stenlöf och Amanis nya stora steg i relationen
Alice Stenlöf och Amanis nya stora steg i relationen - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Instagram/@alicestenlof
Dela på Pinterest
Det har gått över ett år sedan influencern Alice Stenlöf avslöjade att hon träffat kärleken på nytt. Nu meddelar Alice att hon och flickvännen tagit ett nytt stort steg i relationen.

Det var under våren 2023 som influencern Alice Stenlöf berättade att hon träffat en ny kärlek i sitt liv och att det var en tjej hon blivit kär i. I början av relationen låg Alice lågt med att visa upp sin nya kärlek men med tiden har flickvännen dykt upp allt mer på influencerns sociala medier. 

Under sommaren 2023 delade hon med sig av vem flickvännen var och det är dj:n Amani Smith som har visat sig vara Alice Stenlöfs nya kärlek. Nu är Amani en självklar del i Alice vloggar och syns ofta på influencerns Instagram. 

Dit flyttar Alice Stenlöf

Under våren 2024 meddelade Alice att hon sålt sin lägenhet i Vasastan som hon bott i de senaste tre åren. När hon flyttade in i lägenheten renoverades den totalt och fick ett kök i trä, vita väggar i de flesta rummen, en walk-in closet och en stor härlig terrass på 13 kvadratmeter. Hon har tidigare berättat att lägenheten kostade 6,5 miljoner när hon köpte den och att hon köpte den helt själv. 

Försäljningen av lägenheten verkade dock blivit lite spontan: 

”Fina fina fina Vasastan. Du känns så trygg och fin!!! Livet går i 180 och jag har knappt tagit in att jag sålt min lägenhet och behöver ta tag i att hitta mitt nästa drömhem.”, skriver Alice på Instagram. 

Influencern har däremot inte hittat sin nästa bostad ännu men är tydlig med att flyttlasset inte kommer behöva åka så långt – hon vill nämligen stanna i närområdet och nästa lägenhet ska även den ligga i Vasastan. 

”Vasastan blir inte av med mig dock… har ni någon trea i krokarna som ni vill lämna över så hojta”, avslutar hon inlägget.

Alice och Amani flyttar ihop 

Nyligen visade Alice upp i en vlogg hur hon rensade en av sina garderober för att Amani skulle få mer plats för sina saker. Då berättade hon även om deras boendesituation – och varför de inte flyttat ihop ännu trots att de spenderar mycket tid tillsammans. 

– Vi kan lika gärna flytta ihop. Jag vet inte varför vi inte har gjort det ännu. Det är typ av principskäl, att det ska ha gått en viss tid. Att vi inte är där än, säger Alice. 

Några veckor har passerat sen det uttalandet och mycket verkar ha hänt. Alice skriver nämligen på sin Instagram att hon och Amani nu ska ta det stora steget och bli sambos på riktigt! 

Har jag berättat att vi bor ihop? Vi har praktiskt taget bott ihop eftersom vi har varit oskiljaktiga sedan vi träffades. Men nu är det officiellt och jag får vakna upp och gå och lägga mig bredvid henne varje dag, för alltid. Nyp mig!”, skriver Alice i en story. 

Foto: Instagram/@alicestenlof

Om de ska köpa nästa lägenhet tillsammans eller inte, är dock fortfarande osagt. 

Så kul för er Alice och Amani! 

Missa inte: 

Allt du vill veta om Molly Hammar: Föräldrar, "Idol" och relationen till Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon