Fansens oro – efter Zara Larssons allergiska reaktion

Zara Larsson fick utslag på kroppen
Zara Larsson fick utslag på kroppen - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, STELLA Pictures/Nisse Nilsson
Dela på Pinterest
Zara Larsson befann sig nyligen i Belgien för att uppträda. Men innan spelningen fick hon en oväntad allergisk reaktion. Något som oroade fansen.

När Zara Larsson vann TV4:s underhållningsprogram ”Talang” 2008, var hon bara tio år gammal. Men det tog ytterligare några år innan hennes stora genomslag kom, det var inte förrän 2015 när hon släppte låten ”Lush Life” som hennes karriär tog fart på riktigt. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges största musikexporter och turnerat med sina låtar runt om i hela världen. 

Förutom sina musikaliska talanger är Zara även känd för sin humor på sociala medier. Både på Instagram och Tiktok delar hon ofta med sig av videos där hon bland annat borstar tänderna i takt till en låt och ber följarna gissa vilken låt.

Foto: STELLA Pictures/Gonzales Photo

Zara Larsson fick allergisk reaktion

Zara delar alltså inte bara med sig av sin musikaliska framgång, i en video på Tiktok delade hon nyligen med sig av att hon råkat ut för en allergisk reaktion. 

– Om du är i Belgien och ska se mig framträda och tänker ”varför har hon inte torkat sig runt munnen efter tat ha ätit bolognese?” Det är inte vad det är, jag har någon konstig allergisk reaktion. Jag vet inte vad som händer, det kliar, säger Zara mitt i en hostattack. 

Hon fortsätter: 

– Kom och se mig dö. Live på scenen, inget extra betalt, avslutar hon och skrattar. 

I kommentarsfältet är det flera personer som uttrycker sin oro över Zaras hälsotillstånd: 

”Håll dig vid liv, älskar dig”

”Girl, är du okej?” 

”Du kan inte dö, jag ska se dig i Rio”

”Jag älskar dig, snälla dö inte”

”Allergisk mot Belgien”  

När reaktionen hade gått över publicerar Zara ytterligare en video där hon förklarar att hon inte förstår varför hon fick denna reaktion men att det har hänt en gång förut, också när hon var i Belgien. 

– Tänk om jag testar mig och läkaren bara ”jag är ledsen, du är allergisk mot Belgien”

Under klippet är det flera personer som skriver att de är glada att Zara är vid god hälsa, och att de tycker hon är rolig, 

”Glad att du inte dog jag älskar dig” 

”Du är så rolig orkar inte”

”Roligaste personen i Sverige, punkt” 

stats