Bianca Ingrossos avslöjande om singellivet: ”Kär igen”

Bianca Ingrosso avslöjar detaljerna om singellivet
Bianca Ingrosso avslöjar detaljerna om singellivet - Foto: Youtube, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit singel sedan uppbrottet med Phillipe Cohen 2022. Nu berättar hon om den turbulenta singeltiden och att hon blivit hjärtekrossad inte bara en, men två gånger.

Efter uppbrottet från göteborgaren Phillipe Cohen, 30, sommaren 2022 har Bianca Ingrossos, 29, varit singel. Relationen var stormig och präglades av flera uppbrott, men paret tycktes alltid hitta tillbaka till varandra. Men för två år sedan blev uppbrottet definitivt. 

Phillipe är i en ny relation med Rebecca Lindbergh Thor och tillsammans bor de i en lägenhet på Östermalm och Bianca har enligt egen utsago jobbat på relationen med sig själv. Men längtan att träffa den stora kärleken finns. 

Bianca om singellivet

Trots att Bianca verkar tillfreds med sin tillvaro, längtar hon efter kärleken. Nyligen publicerade Bianca en video på Youtube, där hon svarar på följarnas frågor där hon berättar hur senaste åren som singel varit. 

– Jag har varit singel nu i två år. Jag har ju då blivit kär, hjärtekrossad, kär igen, betuttad, absolut inte legat runt, absolut inte varit på mycket dejter. Träffat psykfall. Blivit äcklad ett x antal gånger. Alltså what the fuck, de här två åren, säger Bianca. 

– Men jag har hållit genuint glad genom hela tiden ändå. Alltså förut med mig och Phillipe så kunde jag bli ledsen så jag blev bitter och arg.

Bianca passar även på att svara på frågan hur hon mår: 

– Jag är väldigt lycklig. Jag är verkligen det. Och jag vet liksom inte riktigt varför, det är någonting i mig. Jag vet inte om jag stängt av och flytt, för jag har verkligen varit med om skit senaste året, men jag tror inte det. Jag tror att jag har åkt på såna nitlotter att jag inte är chockad längre. Jag har inga förväntningar längre, vilket är ganska tragiskt i sig. 

Biancas längtan efter att träffa kärleken 

Vidare får Bianca frågan om hennes framtidsdrömmar. Frågan lyder: 

”Vad är din absolut största dröm i livet på det personliga planet om du verkligen får drömma dig bort?”

– Min största, största, största dröm är såklart att hitta kärleken. Jag tror att det är därför jag känner mig lite spretig, för att jag tror att jag lägger någon grund i att ha en partner. Men det drömmer jag om, att verkligen bli kär på riktigt. Jag kommer aldrig nöja mig och bli tillsammans med någon om jag inte känner att det här är min livspartner. Få fyra barn, drömmer jag jättemycket om.  

MISSA INTE: 

Flickvännens nya bild med sonen får Danny Saucedo att reagera

Peter Jöbacks fina ord om döttrarna: "Stolta" 

Lovisa Worge och pojkvännen Gullek splittras – känslosamma orden


stats