Bianca Ingrossos avslöjar oväntade skönhetsrutinen

Bianca Ingrossos ovanliga skönhetsknep
Bianca Ingrossos ovanliga skönhetsknep - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Youtube
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso står ofta framför kameran och plåtas för diverse reklamkampanjer. Vilket kräver en hel del fix med utseendet. Nu berättar om om sin skönhetsrutin – och ett steg är väldigt oväntat.

Entreprenören Bianca Ingrossos, 29, enorma framgång har nog inte undgått någon. Hennes stora genomslag kom i samband med premiären av ”Wahlgrens värld” 2016, och sedan dess har hon fått miljontals följare på sina sociala medier och driver flera framgångsrika bolag. 

Och hennes framgångar har sannerligen resulterat med ett rejält klirr i kassan. Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Bianca Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 1 576 200 kronor under 2022. Fördelat på årets tolv månader blir det en månadslön på 131 350 kronor.

Därför tvättar Bianca inte sitt hår själv

Framgången har givit Bianca bekvämligheten att faktiskt utesluta saker som hon inte vill göra själv. När Bianca var på semester under sommaren, berättade hon om en sak hon helt slutat göra själv, och hellre betalar någon för att göra åt henne.Nämligen att tvätta håret.

På Instagram berättar hon: 

”På väg för att få mitt hår tvättat, eftersom jag inte har gjort det själv på flera år. Vilket jag vet låter galet. Låt en tjej gilla att få sitt hår perfekt fönat”

Bianca har blivit känd för sitt perfekta svall och visar ofta upp bilder från sina frisörbesök på sociala medier. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Biancas oväntade steg i skönhetsrutinen 

Bianca står ofta framför kameran och plåtas för olika kampanjer, både för sina egna varumärken men också för andra. I en video för Biancas klädmärke Àvora, visar Bianca upp kläder från den senaste kollektion – medan hon svarar på några frågor. Bland annat delar hon med sig av vilka rutiner hon har innan en plåtning. Och det är ett oväntat steg i rutinen, hon rakar nämligen sitt ansikte. 

– Föning för håret. Naglar. Sedan brukar jag alltid raka mitt ansikte, jag brukar lägga en ansiktsmask. Raka min ben, berättar Bianca.

Hon fortsätter:

– Och byta lakan innan, så att man får en god natts sömn.

Vidare berättar hon om vad vad hon ser fram emot i höst: 

– Jag ser fram emot att umgås med Kali, min brorson. Jag ser fram emot att börja jobba med tv igen, jag har ju haft ett ganska långt uppehåll. Och sedan ser jag fram emot att alla de här stora drömmarna som jag har drömt om i så många år äntligen ska bli verklighet.

MISSA INTE: 

Pernilla Wahlgrens nya ord om exen Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm: "Så jäkla härligt"

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega

stats