Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernillas bröllopsklänning

Bianca reagerar på Pernillas bröllopsklänning.
Bianca reagerar på Pernillas bröllopsklänning. - Foto: Christine Olsson/TT Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren en minst sagt oblyg pralin. När hon gifter sig med Christian Bauer för andra gången gör hon det därför storslaget i Marbella. Nu avslöjar Pernilla vad Bianca tycker om hennes bröllopsklänning.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har några intensiva dagar framför sig. Den 13 september inleds nämligen deras tre dagar långa bröllop i Marbella, och totalt kommer över 130 gäster till festen. 

En av de självklara gästerna är Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 29, som också är toastmadam på bröllopsfesten tillsammans med Benjamin Ingrosso, 26. 

Nu berättar Pernilla vad Bianca tycker om hennes bröllopsklänning.

MISSA INTE: Därför vill Bianca Ingrosso frysa sina ägg – nu berättar hon

Bianca och Benjamins uppdrag på Pernillas bröllop

Modette har tidigare rapporterat om Biancas uppdrag på bröllopet. I den nya säsongen av "Wahlgrens värld" frågade Pernilla nämligen Bianca om hon skulle kunna tänka sig att vara toastmaster tillsammans med Benjamin på bröllopet.

Självklart, svarade en glad Bianca. För gäster som vill hålla tal på bröllopet kan det däremot bli tufft, för Bianca ställer höga krav på de som ska tala under festen

– De kommer få göra en audition, det har jag redan sagt. Ska jag vara toastmaster då blir det på mina fucking villkor alltså, sa Bianca då i programmet.

LÄS MER: Pernillas krav på Bianca och Benjamin – under bröllopet

Bianca och Benjamin kommer hålla i mikrofonen under Pernillas bröllop. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Bianca Ingrosso reagerar på Pernilla Wahlgrens bröllopsklänning

I ett samtal med Expressen berättar Pernilla att hon har beställt hem många bröllopsklänningar inför den stora dagen. Efter många om och men har hon nu valt en klänning som hon ska ha under vigseln. 

Men vad tycker egentligen Bianca om mammas val? Jo, hon gillar faktiskt klänningen, trots att hon och Pernilla vanligtvis har olika idéer om vad som är snyggt. 

– Bianca skrev faktiskt i dag, ”Mamma, kan du skicka en bild på klänningen” och det gjorde jag och då skrev hon tillbaka, ”Oh My God!”. Så det var det finaste, säger Pernilla till tidningen och fortsätter:

– Hon är en bestämd dam som är himla kräsen och jag tror att hon hade tänkt att jag skulle gå åt ett helt annat håll men nej. Jag kommer faktiskt byta klänning till festen. Jag har ju så många klänningar så jag måste ju använda några stycken, jag kan inte bara använda en.

LÄS MER:

Rebecca Stella om lyxlivet i Hollywood: ”En stor grej”

Pernilla Wahlgren reagerar på Biancas utseende: ”Vad ful”

Pernillas oro för Bianca – efter händelsen: "Gråtit hejdlöst"

stats