Peg avslöjar missen under konserten: "Mådde så dåligt"

Peg Parnevik avslöjar missen under hennes spelning.
Peg Parnevik avslöjar missen under hennes spelning. - Foto: Mickan Mörk/TT STELLA Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har under 2024 rest runt Sverige för att hålla sina konserter. Nu avslöjar hon ett misstag som skedde under en av hennes spelningar.

Peg Parnevik, 29, är en svensk artist, låtskrivare och tv-profil. Under de senaste månaderna har hon haft en mängd olika spelningar Sverige runt. 

I podden "Peg och Penny", avslöjar hon nu en dålig upplevelse som hon hade under en spelning i Piteå.

MISSA INTE: Peg Parneviks offentliga pik till ex-pojkvännerna: ”Tyvärr”

Fansen rasar på Peg Parnevik efter händelsen

Pegs konserter samlar ofta stora publiker. 

Ett återkommande inslag i Pegs konserter är att hon under en av sina låtar slår en gitarr i scengolvet, tills den blir helt förstörd. Ett beteende som inte alla uppskattar att hon gör. 

Peg publicerade nämligen en video på Instagram där hon slår sönder en gitarr, vilket ledde till en del kritik. Under inlägget strömmade det in frågor om varför hon förstör en fullt fungerande gitarr.

LÄS MER: Fansens rasar på Peg Parnevik – efter beteendet på scenen: ”Besvikna”

Peg Parnevik arg på sina fans

Det är dock inte bara fansen som tycker att Peg beter sig illa, utan allra senast var det faktiskt Peg som riktade kritik gentemot publiken. 

I podcasten "Peg och Penny" berättar hon nämligen att hon mötte en dålig publik på en festivalspelning i Piteå. Under giget uppfattade hon att människorna i publiken var fulla och oengagerade.

– Jag har aldrig varit med om ett gig där alla är så fulla, så ointresserade, nobody gave a single shit that I was there. Jag mådde så dåligt, berättar Peg i podden.

Publiken lyckades inte heller sjunga med i Pegs låtar.

– I "Bättre nu" sjunger vi alltid i andra versen "slutat dricka redbull-vodka, börjat komma i tid", och så har vi gjort så att det är en paus där och så säger jag "Nu ska ni skrika den här versen för mig". Folk som lyssnar på min musik, folk som är mina fans de vet att vi skriker det tillsammans, säger Peg och fortsätter:

– Men den här publiken skriker bara "ah" i typ trettio sekunder. Jag började skratta så mycket att jag kunde inte sjunga. Jag kunde inte avsluta låten. De var så fulla. 

LÄS MER:

Samir Badrans oväntade besked – efter svåra tiden: "Paus"

Benjamin Ingrossos stora hemlighet med syskonen: "Vi har..."

Nina Glimsells skarpa varning till följarna – efter händelsen

stats