Filippa Toremo öppnar upp om måendet – mörka tankarna

Filippa Toremo öppnar upp om svåra tiden.
Filippa Toremo öppnar upp om svåra tiden. - Foto: Instagram/filippatoremo
Dela på Pinterest
Filippa Toremo är en svensk influencer och mamma. Nu öppnar hon upp om en svår tid som hon går igenom.

Filippa Toremo, 27, är en svensk influencer. På sociala medier delar hon med sig av sitt ofiltrerade mammaliv, men under den senaste tiden har uppdateringarna varit färre. 

Nu berättar Filippa om en tuff tid som hon har gått igenom. 

MISSA INTEFilippa Toremo visar upp sonens pappa: "Mina killar"

Filippa Toremo blev gravid utan att veta

I november 2022 berättade Filippa att hon nyligen fått reda på att hon var gravid. Hon var då mer än halvvägs in i graviditeten, och kunde därmed inte välja om hon ville bli mamma eller inte.

I en känslosam video på Instagram berättade hon om chocken över att ha blivit gravid och att ha varit det så pass länge utan att veta.

MISSA INTE: Filippa Toremos pojkvän Kit om att bli pappa utan att veta

Filippa Toremo tillsammans med Kit – efter graviditeten

Filippa hade inga planer på att bli tillsammans med barnets pappa till en början, men det dröjde inte länge innan kärleken blomstrade mellan de nyblivna föräldrarna och de blev ett par. 

Sedan dess har Filippa och Kit inte bara blivit föräldrar till lilla Todd, utan också sambos.

Filippa öppnar upp om svåra tiden

Det var i september 2024 som Filippa valde att ta bladet från munnen och öppna upp om sitt mående. På Instagram berättar hon:

"Som ni märkt har jag varit lite frånvarande på senaste tiden… igen. Men hälsan går alltid först & jag har för första gången accepterat att jag inte mår bra - och varit tvungen att stänga av helt. Jag har saknat er massor men vill inte tvinga fram något utan vill att det ska komma naturligt", skriver Filippa och fortsätter:

"Jag pratar mer om allt i dagens vlogg på youtube, och det känns skönt att få vara helt öppen och ärlig med er även om det är läskigt… Ni är så många som hjälpt mig på vägen & jag vill att ni ska veta att jag läser alla era meddelanden & att dem går rakt in i hjärtat. Ni är verkligen min andra lilla familj."

"Nu orkar jag inte ens duscha..."

Filippa går in på känslorna mer i en vlogg på Youtube. I videon berättar hon att hon alltid vill vara sitt bästa jag, men att hon för tillfället inte är sig själv.

Anledningen till det är att hon är deprimerad. 

– Man klarar mycket mer än vad man tror, jag klarade av att bli gravid utan att veta och här är vi idag. Jag har alltid tänkt att allting löser sig här i livet, och det kommer bli bättre. Men det är väldigt svårt för mig att se någonting positivt just nu. Det är för att jag är deprimerad. Jag tror att jag har jättesvårt att inse att jag är det. Jag har alltid varit en högpresterande tjej och nu orkar jag inte ens duscha, säger Filippa i videon och fortsätter:

– När jag är med Toddie vill jag vara den bästa mamman som jag kan vara, jag vill ge honom allt, och jag tycker väl delvis att jag är en tråkig mamma just nu. Jag har inte samma kraft och jag sover väldigt mycket. Det är en liten röra. 

Att vara småbarnsförälder, en bra flickvän och jobba är därför svårt för Filippa. För att hon ska må bättre har hon nu fått antidepp, som förhoppningsvis ska ge henne lite mer kraft. 

– Med det sagt så började jag med antidepp i fredags. Jag har kämpat tillsammans med min psykolog, så jag kände mig lättad när jag gick därifrån. Det var första gången som någon verkligen tar mig på allvar. 

LÄS MER: 

Allt om Kristoffer Appelquist: Fru, barn, pappa och stand up

Allt om Leif Ivan Karlsson: Think Pink, fru och förmögenhet

Allt om Fröken Snusk: Namnet, åldern, skandalerna och Mello

stats