Filippa Toremos pojkvän Kit om att bli pappa utan att veta

Filippa Toremo och Kit Dahlman. - Foto: Instagram/@filippatoremo
Dela på Pinterest
I februari 2023 fick influecern Filippa Toremo sitt första barn, Todd. Detta efter att ha gått igenom mer än halva graviditeten utan att veta, något som skildras i SVT-dokumentären "Gravid utan att veta". I en ny dokumentär, "Pappa utan att veta", berättar Todds pappa, Kit Dahlman, om känslorna kring att helt oförberedd gå in i livet som pappa.

I november 2022 gick influencern Filippa Toremo ut med beskedet att hon, som då var mer än halvvägs in i graviditeten, nyligen fått reda på att hon var gravid. I en känslosam video på Instagram berättade hon om chocken över att ha blivit gravid och att ha varit det så pass länge utan att veta. 

Tiden gick och i februari 2023 födde Filippa Toremo sonen Todd. Till en början behöll hon vem pappan är för sig själv, men när Todd var ett par månader gammal började hon publicera en och annan bild på honom på sociala medier

Spekulationer om Anis Don Demina 

Innan dess spekulerade Filippa Toremos följare en hel del kring vem som kunde vara pappa till barnet. En av de som ljuset riktades mot är Anis Don Demina, som Filippa var tillsammans med under 2021. 

– Folk bara antar av någon anledning att det är jag som är pappan, och så är inte fallet. Det är egentligen det enda jag har att säga om det här, sa Anis i en Youtube-video då. 

Även Filippa svarade på ryktet i en Youtube-video:

– Att gå fram till Anis på stan och fråga om det är han som är pappan, det är lite över gränsen. 

Anis Don Demina. Foto:Fredrik Sandberg/TT 

Bianca Ingrosso dementerade ryktet om Oliver Ingrosso och Phillipe Cohen 

Två andra kända svenska män som det ska ha ryktats om är Oliver Ingrosso och Phillipe Cohen. I en tillrättavisande post på Instagram dementerade Bianca Ingrosso det hela

"Kan vi släppa ryktet om att min bror eller ex är pappa till Filippas barn. Helt sjukt vad folk hittar på från ingenstans", skrev Bianca på Instagram i februari 2022. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Dokumentären om Filippa Toremo 

I samband med Todds födsel släpptes en dokumentärserie om Filippa Toremo och hennes resa på SVT Edit, "Gravid utan att veta". I dokumentären får tittarna följa Filippa från att nyligen fått reda på att hon är gravid, till att föda barn och bli mamma. 

I "Gravid utan att veta" visas aldrig Todds pappa, men på Filippas sociala medier började det dyka upp en hel del bilder och videor på honom, Kit Dahlman

Sedan födseln har Filippa och Kit blivit kära, flyttat ihop och idag lever de som föräldrar till Todd och sambor i en lägenhet i centrala Stockholm. 

 

Kit Dahlman om att bli pappa 

I samband med Todds ettårsdag i februari 2024 släpptes dokumentären "Pappa utan att veta", i vilken tittarna får följa resan mot att bli förälder till Todd – från Kits perspektiv. 

– Jag tror att det är den största mardrömmen för en man, att någon du inte är tillsammans med blir gravid, säger han i dokumentären. 

När allt fått smälta och han diskuterat en hel del med Filippa kom han till slut fram till beslutet att vara närvarande i Todds liv: 

– Beslutet att vara med och vara pappa, det kom successivt. Men det kändes som det bara kom naturligt, och när vi snackade efteråt då förstod jag att hon har tänkt igenom detta. När jag förstod det hade jag en helt annan "apporach" till det. 

 

Dokumentärerna "Gravid utan att veta" och "Pappa utan att veta" finns på SVT Play.