Viktor Frisks framtidsbesked med Samir: “Gömma oss”

Viktor Frisk avslöjar framtidsplanen med Samir.
Viktor Frisk avslöjar framtidsplanen med Samir. - Foto: Johan Nilsson/TT Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Viktor är både en känd influencer och andra halvan av musikduon "Samir och Viktor". Nu avslöjar Viktor ett galet projekt som de ställer upp på.

Viktor Frisk, 29, har under sin tid i rampljuset hunnit ställa upp i Melodifestivalen fyra gånger. Tillsammans med parhästen Samir Badran, 34, stod han senast på scenen 2024 för att sjunga låten "Hela världen väntar".

MISSA INTE: Viktor Frisk: "Samir och Viktor", missbruket och åldersskillnaden med pojkvännen

"Bra att få en jävla käftsmäll för att komma tillbaka"

Trots duons tidigare framgångar i tävlingen, blev denna gång inte lika lyckad. Samir och Viktor åkte nämligen ut redan i den första deltävlingen, någonting som de själva var besvikna över.

I en intervju med Aftonbladet berättade Samir att han känner att det svenska folket har onda ögat på dem. 

– Jag gillar inte onda ögat som folk har på oss, de som blir glada över att vi inte gick vidare, sa han då. 

Viktor var däremot mer positiv och revanschsugen efter det tunga beskedet. 

– Det känns surt, men det känns också som att vi gjorde vårt bästa. Det här är början på något nytt. Jag försöker faktiskt se det här positivt Jag tänker att ibland kanske det är bra att få en jävla käftsmäll för att komma tillbaka och göra det ännu bättre, sa han då till tidningen. 

Samir och Viktor under Melodifestivalen 2024. Foto: Johan Nilsson/TT

Viktor öppnar upp om tuffa tiden

Viktor Frisk är inte bara artist, utan han har också en stark närvaro på sociala medier. I september 2024 berättade han för sina följare på Instagram att han går igenom en svår tid.

I inlägget skriver Viktor att han går igenom en känslomässig svacka och att han känner sig deppig. Trots att han försöker träna, träffa vänner och göra saker som gör honom glad, känner han ingen glädje längre.

Själv tror han att det beror på höstmörkret, men han vet inte hur han ska ta sig ur de jobbiga känslorna. 

"Det känns som om mitt inre batteri är helt slut. Ingen glädje, ingen kreativitet – bara en känsla av tomhet. Det här ligger i släkten, min pappa har alltid varit likadan, och det får mig att undra: är det någon av er som känner samma sak? Jag har till och med valt att lägga undan telefonen för att krysta ut content när man inte är okej är det värsta jag vet. Bättre att prata med er när man mår bra och vill själv.", skrev Viktor då. 

LÄS MER: Viktor Frisk öppnar upp om tuffa tiden: "Det värsta jag vet"

Viktor Frisks framtidsbesked med Samir: "Gömma oss"

Nu har Viktor tagit ton på Instagram ännu en gång, men nu med ett roligare besked. Tillsammans med Samir ska han nämligen delta i ett spännande program på Kanal 5. Programmet kommer sändas på tv under våren 2025. 

"Tänk att man alltid tackar ja till galna äventyr… Just nu är jag och Samir mitt i en vild resa där vi försöker hålla oss undan en specialstyrka i 10 dagar! Planera, gömma oss och hitta nya vägar för att inte bli tagna – snacka om spänning!", skriver Viktor. 

Viktor Frisk: "Så tacksam att jag fick chansen"

I en händelse på Instagram delar Viktor också med sig av några stunder från inspelningen.

"Jag lovar, ni kommer älska att följa detta galna äventyr i vår! Det här kommer bli ett riktigt roligt program att hänga med i. Så tacksam att jag fick chansen att vara med om allt detta."

MISSA INTE: Mondos dyra förlovningsring till Desiré – enorma prislappen

LÄS MER:

Så mår Melinda Jacobs och E-Types dotter efter tragedin

Laila Bagges mardrömsbesked – bryter ihop efter händelsen

Simons Skölds lyxgåva till Camilla Läckberg: "Fet ångest..."

stats