Viktor Frisk öppnar upp om tuffa tiden: "Det värsta jag vet"

Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden.
Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden. - Foto: Johan Nilsson/TT Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Viktor Frisk är en svensk artist och influencer. Nu berättar han att han går igenom en svår tid. "Ingen glädje, ingen kreativitet, bara en känsla av tomhet.", berättar han.

Viktor Frisk, 29, är inte rädd för att vara sig själv. Som ena halvan av "Samir och Viktor" är han van vid att stå på scen och sjunga, men han är också öppen på sociala medier.

Nu berättar Viktor att han går igenom en svår tid på Instagram

MISSA INTE: Viktor Frisk: "Samir och Viktor", missbruket och åldersskillnaden med pojkvännen

Viktor Frisk visar stöd till skolbarnen

Det är inte första gången som Viktor öppnar upp sig för sina följare. I samband med skolstarten i augusti 2024 lade han nämligen upp ett inlägg för att visa sitt stöd till alla barn som vantrivs i skolan.

Viktor kände nämligen inte att han passade in under skoltiden, och försökte därför anpassa sig för att få kompisar. I efterhand har han insett att det inte är coola kläder eller skor som spelar någon roll. Det viktigaste är att våga vara sig själv.

"Om du börjar skolan idag, eller om du skickar iväg ditt barn, kom ihåg att vara snäll – både mot dig själv och andra. Vi vet aldrig vad någon annan går igenom, och en enkel handling av vänlighet kan göra stor skillnad. Alla har inte råd med det senaste, men alla förtjänar respekt.", skrev Viktor då. 

LÄS MER: Viktor Frisk öppnar upp om svåra tiden: "Inte passa in"

MISSA INTE: Filippa Toremo öppnar upp om måendet – mörka tankarna

Viktor Frisk öppnar upp om måendet: "En känsla av tomhet"

Nu har Viktor tagit ton på Instagram igen, men denna gång handlar det om hans nuvarande mående. 

I inlägget berättar Viktor att han går igenom en känslomässig svacka och att han känner sig deppig. Trots att han försöker träna, träffa vänner och göra saker som gör honom glad, känner han ingen glädje längre.

"Kan vi prata om den där tunga känslan som kommer varje höst? Varje år, vid samma tid, faller jag ner i en dipp som känns så svår att ta sig ur. Jag vet inte om det är mörkret som kryper närmare, men allt känns bara tyngre. De senaste veckorna har jag försökt hålla igång, träna och röra på mig, men nu är det som om allt stannat upp.", skriver Viktor och fortsätter:

"Måndag och tisdag har varit värre. Det känns som om mitt inre batteri är helt slut. Ingen glädje, ingen kreativitet – bara en känsla av tomhet. Det här ligger i släkten, min pappa har alltid varit likadan, och det får mig att undra: är det någon av er som känner samma sak? Jag har till och med valt att lägga undan telefonen för att krysta ut content när man inte är okej är det värsta jag vet. Bättre att prata med er när man mår bra och vill själv."

LÄS MER:

Ciara Jansons ärliga ord om familjen: "Gå aldrig..."

Följarnas totala förvirring – efter Benjamin Ingrossos drag

Lovisa Worge säljer lyxiga lägenheten – se bilderna här

stats