Julklapp till mamma: 6 härliga presenttips till din mor 2022

Dela på Pinterest
Mamma förtjänar en riktigt fin julklapp i år. Men vad ska man köpa till henne? Här är 6 härliga presenttips så att du kan skämma bort henne i jul.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Fina julklappar till mamma 2022

1. Lyxig presentask från Lancôme

Unna din mamma ett lyxigt set med hudvård från Lancômes populära serie Hydra Zen, som verkar lugnande och återfuktande på huden. Presentkitet innehåller en ögonkräm, ett serum, en dagkräm och en nattkräm. Du hittar det här.

2. Guldsmycke från Dyrberg & Kern


Nickelfria örhängen i guld med rund Swarovski-kristall och snygg logga runt kristallen. Du hittar dem här.

3. Väggklocka i svart/guld från NeXtime

Vacker och stilren marmorerad väggklocka i svart och guld. En lyxig inredningsdetalj som passar i det sofistikerade hemmet. Finns även i vitt. Köp väggklokan här.

4. Häftig och unik ljushållare från Design House Stockholm

Garanterat en annorlunda present som kommer uppskattas! Denna ljushållare från Design House Stockholm kallas för Shadow och är skapad av designern och uppfinnaren Alexander Lerviks. En rolig detalj är att när ljuset brinner så växer en stjärnformad skugga fram. Du hittar den här.

5. Snyggt saltkar från Georg Jensen

Ursnyggt Bloom saltkar från Georg Jensen som är tillverkad i rostfritt stål. Detta saltkar är inspirerat av japanska körsbär i full blom. Du hittar det här.

6. Halsband i återvunnet silver från Drakenberg Sjölin

Fint halsband i designen Meadow. Halsbandet är tillverkat i återvunnet 925 silver och kommer ifrån märket Drakenberg Sjölin.Du hittar halsbandet här.

Läs mer:

Julklappstips till flickvän 2022

Billiga julklappar under 200 kronor

Present till pojkvän - här är de bästa tipsen